Prima paginăAnunțurinoiembrie 2015 › Conferința conf. univ. dr. Adrian Majuru - ”Cum construim un lider? Reprofesionalizarea de la proiect personal la un proiect de țară”.
26 noiembrie 2015

Conferința conf. univ. dr. Adrian Majuru - ”Cum construim un lider? Reprofesionalizarea de la proiect personal la un proiect de țară”.

Marți 24 noiembrie 2015, începând cu ora 16:30, în Sala de Festivități a Liceului Bilingv ”Miguel de Cervantes” a avut loc conferința cu tema ”Cum construim un lider? Reprofesionalizarea de la proiect personal la un proiect de țară” susținută de domnul conf, univ. dr. Adrian Majuru, manager al Muzeului Municipiului București.
Evenimentul, desfășurat în cadrul Anualei de Arhitectură București, ediția 2015, a fost organizat de Filiala București a O.A.R. în parteneriat cu Liceul Bilingv ”Miguel de Cervantes” și face parte din acțiunile de utilitate publică organizate de filială care se adresează atât arhitecților cât și publicului larg.
Conferința a atras un număr mare participanți.
Filiala București a O.A.R. mulțumește, pe această cale domnului prof. dr. arh. Adrian Majuru și conducerii Liceului Bilingv ”Miguel de Cervantes” care au făcut posibilă desfășurarea evenimentului.
Vă informăm că activitățile organizate de filială adresate atât membrilor cât și publicului larg vor continua.
Prezentăm alăturat imagini din timpul conferinței.

--
Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România
str. Sf. Constantin nr.32, sector 1
010219 București, România

Punct de lucru
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014 București, România

tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro