Prima paginăAnunțurioctombrie 2015 › Desfășurarea evenimentului CRUD veDJetal
16 octombrie 2015

Desfășurarea evenimentului CRUD veDJetal

Stimați colegi,

Vă transmitem prezentarea evenimentului CRUD veDJetal organizat de echipa FROG și desfășurat în cadrul Anualei de Arhitectură București, ediția 2015, sâmbătă 10 octombrie la Combinatul Fondului Plastic, București.

Cu stimă,

16 octombrie 2015

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

--
Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România
str. Sf. Constantin nr.32, sector 1
010219 București, România

Punct de lucru
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014 București, România

tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

FOLLOW-UP

CRUD veDJetal, evenimentul desfășurat la Combinatul Fondului Plastic în 10 octombrie 2015, a dorit să fie primul dintr-o serie de evenimente de redescoperire și valorificare a unor spații din București.
Dorim să mulțumim OAR București și Dlui Arhitect Șerban Sturdza pentru susținere, inspirație și găsirea locului evenimentului.
Evenimentul a fost un succes, echipa FROG primind mesaje de mulțumire, încurajări și felicitări.

”Salutari! Voiam sa va felicit pentru eveniment, eu cel putin m-am simtit foarte bine si sper ca a fost un succes si pentru voi! Am apreciat foarte mult turul atelierelor din Combinat si felul cum s-a incheiat seara in hala mare.” Ciprian

Feedbackul artiștilor a fost de asemenea unul pozitiv, aceștia fiind entuziasmați de energia cu care s-a umplut spațiul, numărul mare de vizitatori ai atelierelor și transformarea halei într-un spațiu primitor și potrivit pentru evenimente. Am fost încurajați să organizăm cât mai repede un al doilea eveniment la Combinat.
În total, aproximativ 500 persoane au participat la eveniment.
Evenimentul a inclus activități multiple, printre care:
•17 Ateliere deschise, începând cu ora 12:00
•Zonă culinară cu produse vegetariene FROG
•Zonăde afișare a mesajului OAR București și strângere de semnături
•Proiecții de filme experimentale
•Performance organizat de Bienala Artelor Emergente din România (BEAR)
•Performance în jurul focului, în curtea Combinatului
•Petrecere în hala statuilor, cu muzică electronică și artiști români și internaționali.

Vizitatorii din timpul zilei au fost persoane cu vârsta medie 30-40 ani, interesați de artă, vizitând spațiul împreună cu familiile. Acestui public ne-am putut adresa direct, fațăîn față, explicând inițiativa OAR București și strângerea de semnături. Am reușit să strângem aproximativ 70 semnături în cursul zilei.
În concluzie, dorim să repetăm evenimentul în același spațiu, continuând parteneriatul cu OAR București și Uniunea Artiștilor Plastici, însă dorim și extinderea colaborării cu OAR București și organizarea altor eveniemente în spații inedite din București. Pentru a menține o frecvență trimestrială a evenimentelor FROG veDJetal, planificăm următorul eveniment în ianuarie-februarie 2016.

Cătălina Tăbăcaru
[FROG]