Prima paginăAnunțurimai 2015 › Prima ediție a Forumului Zonal de Arhitectură și Urbanism "MOLDOVA REPER 2030"
15 mai 2015

Prima ediție a Forumului Zonal de Arhitectură și Urbanism "MOLDOVA REPER 2030"

Stimate colege,
Stimați colegi,

Transmitem alăturat invitația Filialei Bacău Neamț a O.A.R. de a participa la prima ediția a Forumului de Arhitectură și Urbanism ”Moldova Reper 2030” care va avea loc în perioada 5-7 iunie 2015 în cadrul Centrului de Afaceri și Expoziții din Bacău.

Cu stimă,

15 mai 2015

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

--
Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România
str. Sf. Constantin nr.32, sector 1
010219 București, România

Punct de lucru
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014 București, România

tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

Filiala Bacău-Neamț a Ordinului Arhitecților din România are plăcerea de a vă invita să participați la prima ediție a Forumului Zonal de Arhitectură și Urbanism "MOLDOVA REPER 2030", ce va avea loc în perioada 5-7 iunie 2015 în cadrul Centrului de Afaceri și Expoziții din Bacău.

Evenimentul este gândit ca un mix intens și bogat de prezentări și dezbateri menite să evidențieze și să aducă în atenția opiniei publice, a specialiștilor și factorilor decizionali vasta problematică a organizării teritoriale, a căilor de comunicație, a stării demografice și a condițiilor de mediu specifice acestei zone geografice, considerată la ora actuală unul din polii sărăciei în Europa.

Filiala Teritoriala Bacău Neamt a Ordinului Arhitecților din România își propune abordarea unei atitudini percutante în fața inerției, apatiei, mediocrității și prostului gust care afectează peisajul urban și nivelul de civilizație în multe spații publice din orașele noastre. Dorim să afirmăm necesitatea reconsiderării autenticului și specificului arhitectural al localităților din zona Moldovei, integrându-i în mod armonios repere constructive moderne și vă invităm să vă alăturați demersului nostru imaginând inițiative curajoase și eficiente.

Pentru inscrieri dar și pentru detalii suplimentare puteti accesa website-ul evenimentului www.moldovareper2030.ro, la sectiunea INSCRIERE.

În acord cu filosofia evenimentului Moldova Reper 2030, am lansat și concursul de fotografie urbana si de arhitectura “REPERE URBANE - Cum vedem Moldova?”. Acest concurs iși propune să îndrepte atenția asupra cadrului construit și asupra felului în care acesta este ințeles și interpretat de catre comunitatea care îl definește și pe care acesta o definește la rândul său.

Regulamentul complet al concursului, cât și restul detaliilor le puteți găsi pe website-ul evenimentului www.moldovareper2030.ro, la sectiunea CONCURS.

Vă așteptăm să discutăm impreună viitorul Moldovei,

arh. Liliana BÂRGU
Președinte Filiala Teritoriala Bacău-Neamț a Ordinului Arhitecților din România

FORUMUL ZONAL DE ARHITECTURA SI URBANISM MOLDOVA REPER 2030