Prima paginăEvenimente › Conferința ”Magistrala Timpului” – Cristian Radu

Conferința ”Magistrala Timpului” – Cristian Radu

Vineri 20 martie 2015, începând cu ora 19:00, a avut loc în Sala de Festivități a Liceului Teoretic Bilingv ”Miguel de Cervantes” conferința cu tema ”Magistrala Timpului” susținută de domnul Cristian Radu, membru fondator al proiectului online Rezistența Urbană.

Evenimentul a fost organizat de Filiala București a Ordinului Arhitecților din România și face parte din acțiunile de utilitate publică organizate de filială care se adreseaza atât arhitecților cât și publicului larg interesat de evoluția orașului.

Conferința a atras un număr mare de participanți care au ocupat toate cele 200 de locuri ale sălii. Publicul a fost format din arhitecți, studenți arhitecți și peste o treime din persoane fără legatură cu profesia de arhitect dar interesate de subiectul prezentat.

Filiala București a Ordinului Arhitecților din România multumește, pe această cale, Liceului Teoretic Bilingv „Miguel Cervantes”, conducerii acestuia care cu amabilitate a pus la dispoziție Sala de Festivități pentru desfășurarea evenimentului. Cu aceasta ocazie vă informăm că activitățile filialei având ca temă orașul București, adresate atât membrilor cât și publicului larg, vor continua.