Prima paginăAnunțuriiunie 2014 › Echipa De-a Arhitectura vă invită să participați la concursul de crowdfunding Swimathon București
30 iunie 2014

Echipa De-a Arhitectura vă invită să participați la concursul de crowdfunding Swimathon București

Stimate colege,
Stimați colegi,

Echipa De-a Arhitectura vă invită să participați la concursul de crowdfunding Swimathon București în 12 iulie 2014 la Bazinul Lia Manoliu pentru a susține echipa celor 5 arhitecți care concurează în scopul strângerii de fonduri în vederea tipăririi manualului de lucru pentru copii.
Pentru mai multe detaluu vă invităm să consultați materialul atașat.

Cu stimă,

30 iunie 2014

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

--
Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, București, România
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

Dupa trei ani de existenta suntem bucurosi sa va anuntam, in avanpremiera, ca De -a Arhitectura, educație pentru arhitectură și mediu construit, va fi curs optional acreditat de Ministerul Educației Naționale în programa naționala din toamnă. De-a arhitectura este un program educational la scara nationala, care propune dezvoltarea si promovarea educatiei de arhitectura si mediu construit pentru elevi si pentru asta avem nevoie de sustinerea a intregii breslei arhitectilor.

Pentru a tipări manualul de lucru pentru cei 2500 copii din clasele a III-a si a IV-a, care s-au inscris deja în program pentru 2014-2015, avem nevoie de 11000 lei.

Va propunem sa-i strangem impreuna și pentru acesta am invitat 5 arhitecți care indragesc cauza noastra, dar si inoata foarte bine, la concursul de crowdfunding Swimathon Bucuresti.

Echip ARHimede - arhitectii Adrian Soare, Andrei Sebescu, Alex Axinte,
Cristian Beros si colega noastra Claudia Bingol. Ei vor inota in stafeta 50 bazine in 50 minute, iar daca proiectul are cei mai multi donatori - suma stransa va fi dublata de organizator. Puteti dona o suma fixa sau puteti dona o suma per lungime de bazin, accesand link-ul:

http://swimathonbucuresti.ro/swimathon/index.php/profil-echipe?profil=21

Va asteptam pe 12 iulie la bazinul Lia Manoliu sa-i sustinem impreuna pearhitecti la concurs.

Multumim

Echipa

www.de-a-arhitectura.ro


Fișiere atașate: