Prima paginăAnunțuriianuarie 2014 › Anunt deces arh. Radu Paslarasu
28 ianuarie 2014 • In Memoriam

Anunt deces arh. Radu Paslarasu

Stimate colege,
Stimati Colegi,

Filiala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania, anunta disparitia fulgeratoare a celui care a fost arh. Radu Radu Paslarasu (n 1952).
Suntem alaturi de familie, colegi si prieteni in greaua pierdere suferita.

Cu stima,

28 ianuarie 2014

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus

--
Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, București, România
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

Dna Dr. Madalina Schneider, sotie
Dna Ioana Schneider, fiica,

Impreuna cu toata familia, rudele si prietenii, anunta cu profunda durere, tuturor celor ce l-au cunoscut , iubit si stimat disparitia la numai 62 de ani, a arhitectului Radu Paslarasu (alias Andreas Schneider) cunoscut de numerosii sai amici si colegi sub porecla de « Micutzu », ce ne-a parasit fulgerator în ziua de 17 ianuarie 2014, la Londra unde era într-o deplasare de cîteva zile.

A început cariera de arhitect în 1977 la fostul I.S.L.G.C. Bucuresti si la Proiect Bucuresti, unde a colaborat la numeroase proiecte printre care : Vile pentru medici si unitäti de locuinte pentru personalul tehnic medical la Al Swani în Libia, Spitalul Municipal din Radauti, . Sanatoriu mofetic la Slanic-Moldova, Bloc de locuinte unicat în str. Dristor, Bucuresti, si altele.
In 1990 s-a stabilit la Berlin si apoi la Hamburg unde a realizat numeroase proiecte, si concursuri printre care : Complex de vile cu locuinte de vacanta si spatii comerciale în statiunea Balnearä Baabe, insula Rügen, Ansamblu de locuinte speciale pentru seniori la Gottmadingen (Schaffhausen),proiect premiat de camera arhitectilor din Berlin, Constructie unicat tip "plomba" cu locuinte de lux pe 3 nivele, cabinete medicale si de avocaturä, avind in parter sediul Bancii Populare Berlineze si 3 boutique-uri exclusive, Kurfürstendamm, Berlin, Restructurare si extindere pentru 3 filiale ale bäncii "Berliner Sparkasse" la parterul unor mari blocuri de locuinte in Berlinul de est, Amenajarea Cafe-Restaurant "Die Zitronenscheibe" pe Kurfürstendamm, Berlin, Supraetajare, extindere si modernizare precum si constructia unui nou corp separat de cazare "Vila Strandburg" in statiunea balnearä Binz pe insula Rügen, Germania, Concurs in Berlin cu tema "Oberhavel, un oras pe apä", pentru care a obtinut o mentiune onorifica.
O comemorare religioasa va avea loc la Bucuresti, orasul al carui iubitor neconditionat a fost întreaga viata, la o data ce va fii comunicata ulterior.
Se pot adresa mesaje de condoleante si de sprijin familiei pe adresa e-mail : madalina.schneider@yahoo.com