Prima paginăAnunțurinoiembrie 2013 › Numărul aniversar al revistei Igloo - 12 ani de activitate
25 noiembrie 2013

Numărul aniversar al revistei Igloo - 12 ani de activitate

Stimate colege,
Stimați colegi,

Anunțăm apariția numărului aniversar al revistei Igloo - 12 ani de activitate.
Transmitem alăturat anunțul privind apariția acestui număr și imaginea copertei.

Cu stimă,

25 noiembrie 2013

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

--
Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, București, România
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

Luna aceasta implinim 12 ani si am pregatit un numar aniversar Igloo, ce vine cu noutati in structura grafica si editoriala.
Va trimit mai jos un scurt anunt cu mai multe detalii precum si coperta numarului.

Va multumesc anticipat pentru preluarea informatiei pe canalele proprii.

Aniela

Aniela Macarin
PR & Comunicare
Igloo Media
www.igloo.ro

Igloo #143: Număr aniversar
12 ani Igloo!

La aniversarea de 12 ani vă propunem un număr special Igloo, ce vine cu noutăți în structura editorială și grafică. Veți descoperi, pe lângă proiecte de arhitectură și patrimoniu de referință, locale și internaționale, o serie de articole despre manifestări ale designului în societatea contemporană, dar și subiecte din domenii creative conexe.

Aflați din acest număr de noiembrie povestea noului mall Promenada din zona Floreasca, vizitați casa de pe strada Ostașilor semnată de echipa de arhitecți SYAA, dar și casa fotografului Géza Csonka, din Târgu Mureș, transformată în elegantul Hotel PRIVO. Rubrica de design prezintă o serie de spații, evenimente și inițiative interesante: terasa Casa di David, un festin vizual, chiar și pentru cei mai exigenți pasionați de design; Beautyfood, un mic restaurant altfel, făcut cu prieteni și pentru prieteni; piesele semnate de ceramista
Mădălina Teler, cu decoruri inspirate de pasiunea sa pentru arhitectură. Ca destinație de weekend vă recomandăm Horezu, un loc ce merită vizitat "pentru un Maldăr de lucruri" și continuăm cu povești despre vin spuse de Șerban Dâmboviceanu, omul din spatele brandului Corcova.

Sărbătorim cei 12 ani igloo și cu reduceri la toate publicațiile din colectiile igloo media disponibile pe www.igloo.ro/carti
În luna noiembrie cititorii igloo beneficiază de un discount de două ori mai mare decât vârsta pe care o împlinim, adică de o reducere de 24%!

Detalii pe: http://www.igloo.ro/habitat/143/


Fișiere atașate: