Prima paginăAnunțurimai 2013 › Lansarea volumului "Casa pasivă" - autor Anton Graf
27 mai 2013

Lansarea volumului "Casa pasivă" - autor Anton Graf

Stimate colege,
Stimați colegi,

Romanian Green Building Council vă invită să participați la lansarea volumului "Casa pasivă" - autor Anton Graf.
Evenimentul va avea loc miercuri 29 mai 2013, ora 18:00 la Librăria Cărturești - str. Arthur Verona nr. 13-15, București.

Cu stimă,

27 mai 2013

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

--
Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, București, România
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

Miercuri, 29 mai, ora 18.00, la Libraria Carturesti Verona (str. Arthur Verona nr.13-15, sector 1, Bucuresti) va avea loc lansarea cartii "Casa pasiva" de Anton Graf,publicata de Editura Casa sub egida Consiliului Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC).
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Controlul si gestionarea rationala a energiei regenerabile si "verde" vor ajunge rapid motorul economiei de stat, si sunt un indicator de o foarte mare incredere al nivelului de trai si al gradului de constientizare si responsabilitate pentru mediul inconjurator al unui popor.

O casa pasiva consuma cu 80-90% mai putina energie pentru incalzire si racire decat o casa conventionala, iar printr-o proiectare optima se pot reduce substantial cheltuielile cu materiile prime, structurile mecanice si arhitectonice necesare. Realizarea unei asemenea locuinte cu grad inalt de confort si eficienta din punct de vedere energetic
poate deveni un vis realizabil pentru oricine.

Vor discuta despre situatia caselor pasive din Romania si standardele care trebuie aplicate in domeniul constructiilor verzi pe viitor dl. Steven Borncamp, Presedintele Consiliului Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC), si dl. arhitect Radu Andone, lectorul cartii "Casa Pasiva".

Cu ocazia acestei lansari puteti beneficia de 20% discount din pretul cartii.

Editura Casa a fost creata pentru oamenii intreprinzatori si creativi si vine in sprijinul dezvoltarii si raspandirii conceptului "do-it-yourself". Cartile Editurii Casa se adreseaza atat amatorilor cat si specialistilor, oferindu-le sfaturi profesionale, ele constituind adevarate ghiduri de specialitate. Cartea "Casa pasiva" face parte
din colectia "Mesterul priceput".

Consiliul Roman pentru Cladiri Verzi (RoGBC) este o asociatie non-profit, apolitica, formata din organizatii active in toata tara, care promoveaza responsabilitatea fata de mediu si eficienta energetica pe durata ciclului de viata al unei cladiri (de la faza de design, constructie pana la operare si deconstruire).

Va multumim si va asteptam cu drag!

Persoane de contact:
Bokos Emese: emese.bokos@edituracasa.ro [mailto:emese.bokos@edituracasa.ro], 0721 312 540

Alexandra Margarit: alexandra.margarit@rogbc.org
0747 631 672 (pentru confirmari)