Prima paginăAnunțuriaprilie 2013 › Expoziția cu tema "Construcții și Materiale Naturale - Tradiție și Inovație" - Muzeul Satului, 30 mai
26 aprilie 2013

Expoziția cu tema "Construcții și Materiale Naturale - Tradiție și Inovație" - Muzeul Satului, 30 mai

Stimate colege,
Stimați colegi,

Vă invităm să vizitați expoziția cu tema "Construcții și Materiale Naturale - Tradiție și Inovație" găzduită de Muzeul Național al Satului "Dimitrie Gusti" - joi 30 mai 2013, ora 17:00.

Cu stimă,

26 aprilie 2013

arh. Cornelia Burcuș
Secretar Executiv

--
Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, București, România
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

Muzeul Național al Satului „DIMITRIE GUSTI” București găzduiește joi, 30 mai 2013, ora 17.00, expoziția cu tematica „Construcții și Materiale Naturale – Tradiție și inovație”.

Evenimentul este susținut de WCH - Wood & Cob Houses Romania și își propune redescoperirea tehnicilor tradiționale de construire și utilizarea materialelor naturale de construcții folosind resurse locale și cu impact minim asupra mediului.
Acțiunea promovează spațiul construit organic și ecologic care susține o locuire sănătoasă în case care „respiră”.

Organizația „Case Naturale”, principalul organizator și reprezentanta „Natural Homes” în România, își propune pe termen lung crearea unei rețele interactive naționale de informare și ajutor reciproc, de culegere de date de pe teren din diferite zone ale țării oriunde se construiește „verde”.
Obiectivul este de asemenea încurajarea vechilor meșteșuguri și valorificarea lor în construcții în armonie cu natura dar cu o estetică modernă și un confort contemporan.

Vă așteptăm cu drag!

Arh. Sebastian Vasiu - WCH

www.woodcobhouses.com
www.casenaturale.com