Prima paginăAnunțurifebruarie 2013 › Conferința Internațională cu tema "Construcții Sustenabile și Eficiență Energetică EURO-Construcții" ediția a II-a
25 februarie 2013

Conferința Internațională cu tema "Construcții Sustenabile și Eficiență Energetică EURO-Construcții" ediția a II-a

Stimate colege,
Stimați colegi,

Revista Agenda Construcțiilor vă invită să participați la Conferința Internațională cu tema "Construcții Sustenabile și Eficiență Energetică EURO-Construcții" ediția a II-a, care va avea loc în 14 mai 2013 în București.
Pentru detalii privind condițiile de participare și programul manifestării vă invităm să consultați materialul alăturat.

Cu stimă,

25 februarie 2013

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcuș

--
Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, București, România
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

Redactia Agenda Constructiilor va invita sa participati in auditoriul Conferintei Internationale despre Constructii Sustenabile si Eficienta Energetica EURO-Constructii, editia a II-a, ce va avea loc in Bucuresti, la data de 14 mai 2013.

Tema centrală a evenimentului o reprezintă conceptul de constructii sustenabile si eficienta energetica - idee asimilata si in legislatia europeana /nationala, care exercita in prezent o puternică influenta si determină schimbari majore pe piata autohtona de constructii, instalatii, tamplarie si in domeniile conexe.

Vor fi disponibile informatii de ultima ora privind reglementarile din domeniu si date necesare configurarii de strategii proprii referitoare la evolutia pietței pe termen mediu (2013 - 2019) si lung (2020 – 2050). Participa lectori profesionisti, reprezentand institute de cercetare internationala, institutii publice, asociatii si patronate, respectiv mari companii din domeniu.

IMPORTANT! Acordam o reducere de 50% pentru inscrierile efectuate pana marti, 5 martie 2013, ora 16.00. Alocarea este efectuata in ordinea inscrierilor, in limita locurilor disponibile. Daca ne-ati transmis deja optiunea dumneavoastra, va multumim.

Pentru inscriere va rugam sa completati si sa transmiteti, pana cel tarziu la data de 5 martie 2013, talonul atasat sau formularul online.
http://www.euroconferinte.ro/Inscrieri.html