Anunțuriianuarie 2013 › Informații privind expoconferința GIS - ediția 2013
28 ianuarie 2013

Informații privind expoconferința GIS - ediția 2013

Stimate colege,
Stimați colegi,

Transmitem în atașament informații privind expoconferința GIS - ediția 2013 care va avea loc în perioada 27 - 28 mai 2013 la J.W. Marriott Bucharest Grand Hotel, organizator ABplus Events.
Participarea se face numai pe bază de înscriere prealabilă.
Pentru detalii vă invităm să consultați materialul atașat.

Cu stimă,

28 ianuarie 2013

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcuș

--
Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, București, România
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

A treia editie GIS, despre arhitectura de interior, design si iluminat, in proiectele de birouri, hoteluri si cladiri comerciale
Expoconferinta Internationala de Arhitectura GIS continua sa promoveze proiectele recente de interior si design, inovative si sofisticate, premiate in cadrul ultimelor editii ale Red Dot Design Awards, Interior Design Best of Year Awards, AIA/LA Design Awards, A.R.E. Retail Design Awards, Good Design Awards si Lighting Design Awards. Evenimentul este organizat de ABplus Events si Ordinul Arhitectilor din Romania, in parteneriat cu IFI, The International Federation of Interior Architects/Designers si IALD, International Association of Lighting Designers. Tematica generala a editiei din 2013 este "interior architecture and design, product design, lighting design and engineering". Evenimentul imbina partea de show cu partea tehnica, prezentarile proiectelor din sesiunile plenare cu workshop-urile aplicate.

GIS se adreseaza arhitectilor, designerilor, proiectantilor, inginerilor de instalatii si de lumini, mediilor de specialiate, universitar si academic, proprietarilor si managerilor de hoteluri si restaurante, dezvoltatorilor de proiecte de birouri si cladiri comerciale, retailerilor de fashion, companiilor cu produse si tehnologii inovatoare, tuturor celor interesati de arhitectura de interior si design.

Mai multe pe www.iegis.ro

Giorgio Borruso, Red Dot Design Award 2012, Best of the Best

Carlo Pazolini Giorgio Borruso DesignGiorgio Borruso este invitatul special al celei de-a treia editii a Expoconferintei de Arhitectura GIS. Arhitect si designer italian, Borruso este cunoscut in special pentru lucrarile sale de design inovator pentru celebre case de moda si pentru marii retaileri de fashion. Pana in prezent, lucrarile sale au primit peste 80 de premii internationale de design, au aparut in peste o mie de publicatii si sunt expuse in colectiile muzeelor Chicago Athenaeum si Red Dot Museum.Proiectele lui Giorgio Borruso sunt descrise deseori ca fiind experimentale, cu numeroase elemente dinamice, suprarealiste, onirice, cu elemente sculpturale, datorita aspectului lor final, dar si datorita combinatiilor inedite de materiale. Designerul a devenit celebru odata cu deschiderea punctului de desfacere Miss Sixty din South Coasta Plaza. Printre cele mai cunoscute proiecte se numara sediile Fornari Group din Milano si Carlo Pazolini din Milano, New York, Roma si Londra.Giorgio Borruso a castigat in 2012, cu proiectul Carlo Pazolini, marele premiu Red Dot Design Award, Best of the Best.

David Atkinson, Lighting Designer of the Year

David Atkinson Lighting Design LimitedDavid Atkinson este fondatorul si directorul de creatie al companiei David Atkinson Lighting Design (DALD), cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul iluminatului arhitectural.
In 2011 David Atkinson a primit titlul the Lighting Designer of the Year. Pentru proiectele sale originale, creative, cu o abordare interactiva, David a castigat Lighting Design Awards, cel mai important concurs international din domeniul iluminatului, de trei ori: in 2011, 2010 si 2007.Proiectele premiate: Sky Gallery & Backstage Bar, The British Music Experience, Lost Worlds' Qatar si National Waterfront Museum vor fi prezentate la Bucuresti in luna mai.

Martin Gran prezinta proiectele Snohetta Design

Snhetta DesignMartin Gran este CEO al Snhetta Design si Partener in cadrul cunoscutului birou international de arhitectura Snhetta. Martin va prezenta la GIS 2013 cele mai recente proiecte Snhetta Design.

Worshop-uri sustinute de organizatiile internationale IALD si IFI

The International Federation of Interior Architects/Designers (IFI) si International Association of Lighting Designers (IALD) sunt partenerii workshop-urilor din cadrul celei de-a treia editii GIS. Ozgen Osman Demirbas, membru in board-ul IFI si prodecan al Facultatii de Arte Plastice si Design din Izmir va sustine unul dintre workshop-urile de design interior, iar David Atkinson, membru asociat al IALD, va sustine un worshop despre iluminatul cladirilor publice.

IFI reprezinta interesele a peste 270 000 de arhitecti, designeri si cadre didactice din 110 tari. Organizatia are sediul permanent in Montreal si un birou regional in Singapore.

Fondata in anul 1969, cu sediul la Chicago, Illinois, SUA, IALD este o organizatie recunoscuta pe plan international si dedicata exclusiv designerilor profesionisti din domeniul iluminatului. IALD urmareste stabilirea standardului global pentru excelenta in lighting design.

Guardian Glass prezinta in sesiunea plenara de deschidere

Guardian Glass prezinta, in calitate de partener principal, solutii pentru proiectele de interior. Mai multe despre Guardian Glass pe www.guardian.com

Nowy Styl expune in Grand Ballroom

Nowy Styl expune la GIS noua colectie de mobilier pentru birouri. Mai multe despre Nowy Styl pe www.nowystyl.ro

Somfy participa in calitate de expozant

Somfy participa pentru al doilea an la GIS in calitate de expozant. Somfy produce dispozitive si sisteme de comanda pentru cladiri. Mai multe pe www.somfy.ro

Speakeri

arh. Giorgio Borruso

arh. Serban Tiganas

Martin Gran

David Atkinson

Prof. Ozgen Osman Demirbas

Expoconferinta Antreprenorilor de Instalatii CONTRACTOR va avea loc simultan cu Expoconferinta de Arhitectura GIS, pe 27 si 28 mai, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Evenimentul se adreseaza antreprenorilor de instalatii, inginerilor de instalatii si companiilor de specialitate. CONTRACTOR prezinta exemple de succes din industrie, performante manageriale, proiecte reprezentative, solutii inovatoare, noi tehnologii din domeniul instalatiilor. Expozitia CONTRACTOR este comuna cu expozitia GIS. Pentru mai multe detalii ne puteti scrie la adresa de email info@contractor.com.ro