Prima paginăAnunțuriianuarie 2013 › "Sustenable Urban Building Award 2013" - concurs european on-line
24 ianuarie 2013

"Sustenable Urban Building Award 2013" - concurs european on-line

Stimate colege,
Stimați colegi,

Transmitem anunțul Romania Green Building privind "Sustenable Urban Building Award 2013" - concurs european on-line organizat de Construction 21 și Metropolitan Solutions.

Cu stimă,

24 ianuarie 2013

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcuș

--
Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, București, România
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

Romania Green Building Council

Prezinta:

Construction 21
Metropolitan Solutions

Sustainable Urban Building Contest 2013

Construction21 și Metropolitan Solutions organizeaza un nou concurs european on-line

Orașele și autoritățile locale din întreaga lume au ceva în comun: ele trebuie să devină așa-numitele "orașe inteligente". Tendința tot mai mare de urbanizare forțează orașele să modernizeze infrastructura existentă și să dezvolte complet noi forme de infrastructură. Prin urmare, planificatorii urbani, arhitecții, experții tehnici și factorii de decizie au nevoie de soluții practice inteligente, care utilizează resurse eficient , sigur, cu emisii reduse și de calitate. Viitoarele sisteme de infrastructură trebuie să fie inteligente, autonome și interconectate pentru a face față creșterii rapide a populației urbane asigurând o înaltă calitate a vieții.
Clădirile sunt un factor important în această dezvoltare urbană, și "Concursul Construcțiilor Urbane Durabile" urmărește să abordeze acest aspect. Cu scopul de a promova soluțiile celor mai bune practici, rugăm solicitanții ce doresc să înscrie clădiri în concurs să prezinte soluții care sunt deja fezabile și reprezintă realitatea de astăzi. Pentru clădirile care sunt deja finalizate, arătați-ne:

1. Cum pot fi integrate aceste clădiri în infrastructurile "orașului viitorului"
2. Cum pot aduce aceste clădiri o contribuție pozitivă la infrastructurile "orașului viitorului"
3. Cum pot contribui aceste clădiri la îmbunătățirea calității vieții într-un oraș
Cererile pot fi depuse din 21 Ianuarie 2013 până pe data de 22 Februarie 2013.

Faza de votare începe pe data de 25 Februarie până pe data de 13 Martie 2013.

Citiți mai multe despre concurs și regulile acestuia pe Construction21.eu
Câștigătorii vor obține ca premiu posibilitatea să prezinte soluțiile propuse ca fiind cele mai bune practici la Târgul Metropolitan Solutions la Hanovra (8 - 12 Aprilie 2013). Mitropolitan Solutions este o platformă pentru aplicații și soluții pentru orașe și metropole, și a crescut în mod semnificativ de la lansarea sa în 2011. În aprilie 2012, mai mult de 70 de expozanți și-au prezentat ofertele pe 3.000 de metri pătrați. Începând cu 2013 expoziția are mai mult spațiu în Hall 1 și un concept inovator de imersiune în "orașul viitorului". În loc de pasaje obișnuite de expoziție, de exemplu, vizitatorii se plimbă pe străzile iluminate cu sisteme de iluminare stradală. Pereții cu imagini panoramice afișează produsele anticipative și soluții de dezvoltare urbană. Vizitatorii sunt aduși la Hall 1 cu mașini electrice.