Prima paginăAnunțuriseptembrie 2012 › Invitație participare la competiția Energy Globe Award
20 septembrie 2012

Invitație participare la competiția Energy Globe Award

Stimate colege,
Stimați colegi,

Transmitem alăturat invitația de a participa la competiția Energy Globe Award.

Cu stimă,

20 septembrie 2012

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcuș

--
Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, București, România
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

Suntem onorați să vă anunțăm că Fundația TERRA Mileniul III a câștigat anul acesta premiul National Energy Globe Award cu proiectul „Utilizarea Durabilă a Biomasei” (http://www.energyglobe.info/awards/national/awdid/6365/#.UFbu-6Djoyc), iar ca urmare a acestui eveniment președintele organizației, doamna Lavinia Andrei a fost desemnată Ambasador al ENERGY GLOBE în România. În această calitate, vă invităm să vă înscrieți proiectele sustenabile în competiția ENERGY GLOBE Award.

Suntem la curent cu activitățile organizației d-voastră în domeniul energiei și sustenabilității și de aceea vă încurajăm să vă înscrieți în competiție proiectele, considerând că este important să facem cunoscute organizațiile românești și inițiativele lor de succes. Acestea vor fi ulterior promovate pe site-ul www.energyglobe.info și vor putea deveni exemple de succes și sursă de inpirație pentru organizații similare din toată lumea.

Premiile ENERGY GLOBE reprezintă o inițiativă a Fundației ENERGY GLOBE și sunt în prezent cele mai cunoscute distincții de mediu la nivel mondial. Ele se acordă la nivel local, național și internațional în fiecare an. Premiul internațional, denumit Premiul ENERGY GLOBE pentru Sustenabilitate, se acordă pentru 5 categorii: Pământ, Foc, Apă, Aer și Tinerețe, fiecare fiind recompensat cu 10.000 Euro.

Sub patronajul UNESCO, Energy Globe a prezentat anul acesta, în data de 5 iunie, de Ziua Mondială a Mediului, câștigătorii premilor naționale din 151 de țări. Proiectele sunt disponibile pe www.energyglobe.info.

Proiectele înscrise sunt anunțate prin televiziune și internet, iar decernarea premiilor internaționale are loc în cadrul unei serii de ceremonii în Japonia, Canada, Rwanda, Republica Cehă, Belgia (la Parlamentul European), Austria, etc. Printre prezentatorii de marcă ai premiilor s-au numărat Kofi Annan, Mihail Gorbaciov, președinți ai Comisiei Europene și ai Parlamentului European.

Intrați în comunitatea Energy Globe și aduceți proiectele d-voastră în atenția publicului. Orice proiect sustenabil este binevenit. Niciun proiect nu este prea mic sau prea mare.

Documentele de înscriere sunt diponibile la adresa www.energyglobe.info. Puteți înscrie online proiectul la adresa http://www.energyglobe.info/participation, sau puteți trimite documentele până în data de 12 octombrie la adresa: Energy Globe, Muehlbach 7, 4801 Traunkirchen, Austria.

Nu ezitați să contactați echipa Energy Globe pentru orice alte informații (+43 7617 2090-31; contact@energyglobe.info) sau pe noi.

De asemenea, vă rugăm să ne informați si pe noi TERRA Mileniul III (office@terramileniultrei.ro), în cazul în care ați decis să intrați în competiție.

Vă mulțumim și vă urăm succes în câștigarea marelui premiu.

V-am fi recunoscatori daca ati disemina in reteaua dv aceasta informatie despre Energy Globe Award.

Cu considerație,

Lavinia Andrei

Președinte Fundația TERRA Mileniul III și Ambasador Energy Globe 2013;

Email: lavinia.andrei@terramileniultrei.ro

Tel: 0722155110

www.terramileniultrei.ro

Terra Mileniul III este o organizație de protecție a mediului ce promovează programe de dezvoltare sustenabilă la nivel național și internațional în domeniul energiei și al schimbărilor climatice. Fundația a implementat peste 100 de proiecte axate pe energie, politici publice, transport și educație. Terra III este membră a Federației Europene de Transport și Mediu, a Inforse Europe și a Climate Action Network (CAN Europe).

Lavinia Andrei

Presedinte

tel 021 314 12 27
fax 021 300 37 00
lavinia@terraiii.ngo.ro
www.terraiii.ngo.ro


Fișiere atașate: