Prima paginăAnunțuriseptembrie 2012 › Concurs fotoreportaj "Orașul ca dispozitiv"
19 septembrie 2012

Concurs fotoreportaj "Orașul ca dispozitiv"

Stimate colege,
Stimați colegi,

Transmitem alăturat și în atașament informații despre un eveniment pe care Fundația Arhitext Design îl pregătește pentru această toamnă.
Prima etapă este un concurs de fotoreportaj pe tema "Orașul ca Dispozitiv".

Cu stimă,

19 septembrie 2012

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcuș

--
Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, București, România
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

Concurs fotoreportaj «Orașul ca dispozitiv»

Participați la concursul de foto reportaj «Orașul ca dispozitiv». Surprindeți modul în care orașul lucrează ca un uriaș dispozitiv ce întrunește mai multe funcțiuni într-un fotoreportaj de 12 fotografii și transmiteți-le (conform regulamentului) până la data de 1 octombrie. Puteți câștiga premii oferite de Arhitext (cărți, reviste) și Fundația Calea Victoriei (un loc gratuit la un curs), precum și premii în bani!

Concursul are ca scop realizarea unui fotoreportaj care să aducă în atenție problemele din spațiul public urban, din orașul ca întreg și modul în care fiecare individ interacționază cu orașul.

Prin tema «Orașul ca dispozitiv» dorim să nuanțăm / denunțăm necesitatea de a aduce o perspectivă nouă asupra spațiilor / clădirilor integrate în circuitul vieții urbane, în marele dispozitiv, ce este reprezentat de oraș, influențând / modelând / determinând astfel modul de viață urban contemporan. Relațiile / fluxurile / energiile pe care (dispozitivul) le generează prin(tre) spații și clădiri, interrelaționările, intercorelările, interacțiunile funcționale (economice, sociale, culturale) generate și mai ales impactul pe care acestea le au asupra locuitorilor orașului, vor fi puncte clare de urmărit atât în cadrul concursului de foto reportaj, expoziției de fotografie cât și în dezbaterea cu aceeași temă.

Ddezbaterea «Orașul ca dispozitiv» va avea loc în data de 18 octombrie și în cadrul ei se vor aduce în discuție și fotografiile câștigătoare.

Calendar desfășurare concurs:

17 septembrie – 1 octombrie: înscriere concurs

1 – 5 octombrie: jurizare

8 octombrie: anunțarea celor 3 câștigători

Regulamentul concursului poate fi consultat pe site-ul arhitext.com: aici.

Pentru detalii ne puteti contacta la:

Str. Academiei, nr. 18-20, sect. 1, București

E-mail: arhitext_redactie@b.astral.ro

arhitext@gmail.com

Organizator: Fundația Arhitext design

Proiect cultural finanțat de Administrația Fondului Cultural Național

Parteneri: Ordinul Arhitecților Filiala București, Universitatea de arhitectură și urbanism Ion Mincu, București, Fundația Calea Victoriei

Parteneri media: Radio România Cultural, Radio România Internațional, Arhitectura, Arhitext, Zeppelin, Igloo, Arhiforum.ro, Arhimania.ro, Evenim.ro, Spatiulconstruit.ro, Architravel.ro, Oradearhitectura.ro, OnlineStudent.ro, Centruldepresa.ro

arhitext_redactie@b.astral.ro

arhitext@gmail.com

www.arhitext.com / www.east-centricarch.eu / www.arhitext.blogspot.com


Fișiere atașate: