Prima paginăAnunțuriiulie 2012 › Concurs Talent Scouting la BIFE 2012
20 iulie 2012

Concurs Talent Scouting la BIFE 2012

Stimate colege,
Stimați colegi,

Transmitem alăturat invitația Igloo Media și BIFE 2012 de participare la concursul Talent Scouting având ca temă ansamblul format din Masă + Scaune pentru 6 persoane.
Pentru mai multe detalii vă invităm să consultați http://blog.igloo.ro/concurs-talent-scouting-la-bife-2012/

Cu stimă,

20 iulie 2012

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcuș

--
Filiala Teritorială București a Ordinului Arhitecților din România
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, București, România
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

Igloo media si BIFE 2012 au lansat concursul Talent Scouting, concurs dedicat pasionatilor de design care vor trebui sa propuna idei pentru realizarea unui ansamblu format din Masa + Scaune pentru 6 persoane. Mai jos gasiti cateva detalii despre concurs, iar regulamentul poate fi gasit aici: http://blog.igloo.ro/concurs-talent-scouting-la-bife-2012/

Va multumesc!

Aniela Macarin
PR & Comunicare
www.igloo.ro

Igloomedia și BIFE te provoacă la concurs!

Am pornit în căutarea celor mai talentați designeri de mobilier. Dovedește-ne că te numeri printre ei și participă la concursul Talent Scouting cu cea mai creativă propunere de MASĂ + SCAUN.

Concursul este deschis tuturor celor interesați de design, fie studenți, absolvenți sau simpli pasionați care vor trebui să propună cele mai inedite idei pentru realizarea unui ansamblu format din MASĂ + SCAUNE pentru 6 persoane. Tema competiției este lipsită de constrângeri legate de materiale, dimensiuni sau stil, dar viziunea unitară asupra celor două elemente este un must. Vor fi apreciate calități precum inovația, sustenabilitatea și nivelul de înțelegere a nevoilor utilizatorilor. În urma jurizării, cele mai bune proiecte vor fi reunite într-o expoziție organizată în cadrul târgului BIFE, în data de 14 septembrie când vor fi anunțați și primii 3 clasați ce vor primi premii dintre cele mai atractive; excursii la târgurile de specialitate de la Milano, Birmingham și Berlin din 2013 precum și abonamente pe un an la revista Igloo habitat & architectură.

Juriul este format din 5 membri, specialiști în domeniul arhitecturii și designelui: Șerban Țigănaș, Adrian Ciocăzanu, Cristina Șerban, Corvin Cristian și Camelia Șucu.

Înscrierile în concurs se pot face individual sau în echipe, iar planșele de concurs trebuie trimise pe adresa concursbife2012@romexpo.ro până pe 24 august 2012. Regulamentul se găsește pe www.bife.ro și blog.igloo.ro.

Concursul Talent Scouting are ca scop promovarea creatorilor autohtoni de mobilier susținând și promovând excelența într-un domeniu în plină dezvoltarea în România, și anume excelența în design.

Concursul este organizat de BIFE și Romexpo în parteneriat cu Igloo media.


Fișiere atașate: