Prima paginăAnunțurifebruarie 2012 › Conferinta "Despre Palatul Esma Sultan si Autopia" cu arh. Gokhan Avcioglu
15 februarie 2012

Conferinta "Despre Palatul Esma Sultan si Autopia" cu arh. Gokhan Avcioglu

Stimate colege,
Stimati colegi,

Transmitem informatii privind conferinta cu tema "Despre Palatul Esma Sultan si Autopia" ce va fi sustinuta de arhitectul turk Gokhan Avcioglu in cadrul INGLASS.

Cu stima,

15 februarie 2012

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus

Filiala Teritoriala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, Bucuresti, Romania
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

Despre Palatul Esma Sultan si Autopia, cu Gokhan AVCIOGLU

Ultimele infatisari ale sticlei din Istanbul vor fi prezentate la Bucuresti pe 23 aprilie de catre arhitectul Gokhan AVCIOGLU, invitat special INGLASS 2012.

Gokhan AVCIOGLU este castigatorul ultimelor doua editii, din 2011 si 2010, ale International Property Awards, prestigiosul premiu pentru care concureaza in fiecare an arhitecti din intreaga lume.

Intr-un interviu recent, Gokhan AVCIOGLU vorbeste despre aplicatiile sticlei in doua dintre proiectele sale recente, distinse cu numeroase premii in competitiile internationale:

Palatul Esma Sultan, "un exemplu potrivit pentru a ilustra cum poate fi folosita sticla la valente maxime in arhitectura contemporana. Am montat o cutie "invizibila" de sticla in ruinele unui palat pentru a crea un loc de intalnire ascuns care sa ne aminteasca in permanenta de elementele de design folosite in trecut, dar pe care le intrebuintam si astazi".

Autopia, "un alt exemplu despre cum putem folosi sticla la fatade, in cadrul unui proiect de amploare. Fatada continua din sticla face ca aceasta cladire industriala uriasa sa para mai putin rigida".

Accesul membrilor Ordinului Arhitectilor din Romania este gratuit, in limita locurilor disponbile.

Inscrieri aici.
http://www.ieglass.ro