Prima paginăAnunțuriianuarie 2012 › Informatii curs fotografie O.A.R. Bucuresti
16 ianuarie 2012

Informatii curs fotografie O.A.R. Bucuresti

Stimate colege,
Stimati colegi,

Retransmitem, in atasament, prezentarea cursului de fotografie pentru arhitecti intocmita de arh. Mihail Moldoveanu, autorul acestei initiative. Prezentarea este insotita de un scurt C.V. al autorului.

Revenim cu rugamintea de a transmite catre O.A.R. Bucuresti, in scris, intentia dumneavoastra de a participa la acest curs pana marti 31 ianuarie 2012.

Suntem nevoiti sa amanam data inscrierii deoarece pana in prezent nu si-au exprimat intentia de a participa suficienti membri, incat sa se poata organiza cursul.

Precizam ca in momentul deciderii organizarii veti primi e-mail-uri individuale cu precizarea conditiilor: program, pret, perioada de desfasurare, dotari necesare etc.

Cu stima,

16 ianuarie 2012

arh. Cornelia Burcus
Secretar Executiv

Informatii curs:

Arhitectul Mihail Moldoveanu, specialist in fotografie de arhitectura, autor a mai multor albume de referinta al carui nume poate fi intilnit si in paginile a numeroase reviste de arhitectura, a inaintat o oferta pentru sustinerea unui curs de fotografie de arhitectura destinat membrilor filialei noastre.

Suntem datori sa mentionam ca, datorita performantelor sale in domeniul fotografiei de arhitectura, domnul arhitect a fost invitat ca membru in juriul sectiunii de fotografie la doua editii ale Anualei de Arhitectura Bucuresti.

Cursul cuprinde trei etape:

- Etapa I - cuprinzind un numar de ore pe care Mihail Moldoveanu le va prezenta on-line, incheiate cu o tema practica pentru lucrarea finala;

- Etapa II - un workshop cu durata de o saptamina pe parcursul caruia cursantii vor avea teme pentru lucrari ale caror rezultate vor fi comentate impreuna cu Mihail Moldoveanu;

- Etapa III - prelegeri on-line cu teme pentru lucrari practice diferite, incheiate cu o lucrare de absolvire a cursului.

Filiala Teritoriala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, Bucuresti, Romania
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro


Fișiere atașate: