Prima paginăAnunțurinoiembrie 2011 › Conferinta de Arhitectura RIFF 2011 - participare gratuita pentru membrii O.A.R. inscrisi pana pe data de 6 noiembrie
1 noiembrie 2011

Conferinta de Arhitectura RIFF 2011 - participare gratuita pentru membrii O.A.R. inscrisi pana pe data de 6 noiembrie

Stimate colege,
Stimati colegi,

Va reamintim invitatia de a participa la Conferinta de Arhitectura RIFF 2011 care va avea loc in zilele de 21 si 22 noiembrie 2011 la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti - organizatori ABplus Events si Ordinul Arhitectilor din Romania.
Participarea se face pe baza de inscriere - precizam ca arhitectii membri O.A.R. pot participa gratuit la lucrarile conferintei daca se inscriu pana pe data de 6 noiembrie 2011.
Pentru mai multe detalii va invitam sa consultati materialele alaturate.

Cu stima,

1 noiembrie 2011

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus

Filiala Teritoriala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, Bucuresti, Romania
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

Stimata Doamna Arhitect,
Stimate Domnule Arhitect,

ABplus Events si Ordinul Arhitectilor din România va invita pe 21 si 22 noiembrie la Conferinta de Arhitectura RIFF 2011, un eveniment dedicat esteticii cladirilor, care va avea loc la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti.

La RIFF vor participa peste 400 de arhitecti si invitati din 11 tari.

Conferinta cuprinde 2 sesiuni comune de dezbateri, pe 21 si 22 noiembrie, si 3 sectiuni tematice: "Acoperisuri", "Fatade" si "Pardoseli".

Programul evenimentului îl puteti vizualiza pe www.ieriff.ro/program.

Va invitam sa va înscrieti la conferinta prin completarea formularului online: http://www.ieriff.ro/formular.php

Pâna pe 6 noiembrie accesul tuturor membrilor Ordinului Arhitectilor din România este gratuit, în limita locurilor disponibile.

Va multumim si va asteptam la RIFF.

Persoana de contact:
Bogdan Romaniuc, Project Manager
0741/117720, bogdan.romaniuc@abplus.ro


Fișiere atașate: