Prima paginăAnunțuriiulie 2011 › Cea de a doua editie a Conferintei de Arhitectura RIFF
21 iulie 2011

Cea de a doua editie a Conferintei de Arhitectura RIFF

Stimate colege,
Stimati colegi,

Va invitam sa participati la cea de a doua editie a Conferintei de Arhitectura RIFF care va avea loc in zilele de 21 si 22 noiembrie 2011 la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti, Sala Grand Ballroom. Conferinta este organizata de ABplus Events si O.A.R. National.
Pentru detalii privind programul si conditiile de participare va invitam sa consultati materialul alaturat.

Cu stima,

21 iulie 2011

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus

Filiala Teritoriala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, Bucuresti, Romania
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

ABplus Events si Ordinul Arhitectilor din Romania va invita pe 21 si 22 noiembrie 2011, la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti, Grand Ballroom, la cea de-a doua editie a Conferintei de Arhitectura RIFF.

Peste 500 de arhitecti si invitati din Romania si din strainatate vor discuta la RIFF, timp de 2 zile, despre estetica cladirilor.

Conferinta cuprinde 2 sesiuni comune, de dezbateri profesionale, si 3 sectiuni specializate, impartite pe domeniile RIFF: ACOPERISURI | FATADE | PARDOSELI.

Vor conferentia 65 de speakeri in tot atatea prezentari de specialitate si prezentari de companii.

Invitati speciali RIFF 2011:

Werner Sobek, arhitect german recunoscut pe plan mondial pentru realizarile sale in domeniul arhitecturii si laureat al unor prestigioase premii internationale
Hans Murman, arhitect suedez castigator al marelui premiu la Festivalul International de Arhitectura de la Barcelona cu Restaurant Tusen
Maciej Lapkowski, arhitect polonez, autor al conceptului "Krzywy Domek" sau "Crooked House", cladire care ocupa prima pozitie in topurile celor mai originale si inedite constructii din lume
Serban Tiganas, presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania, coorganizator al conferintei RIFF

Lista completa a speakerilor invitati pe www.ieriff.ro

RIFF face parte din seria conferintelor nationale de arhitectura, alaturi de GIS si INGLASS. Pana in prezent, cele 3 conferinte organizate de ABplus Events si Ordinul Arhitectilor din Romania au reunit peste 1000 de arhitecti si invitati speciali din Romania si alte 15 tari.

Va invitam sa va inscrieti la Conferinta de Arhitectura RIFF cu unul din cele 6 pachete de participare: Partener, Sponsor sectiune, Prezentare companie, pachet Stand expozitional, pachet de Promovare sau Participant.

Inscrieri pe www.ieriff.ro

Partener Oficial: Saint-Gobain

Parteneri: Saint-Gobain Glass, Saint-Gobain Rigips, Saint-Gobain Isover, Adeplast
Companii: MCA, Rockwool
Organizatori: ABplus Events, Ordinul Arhitectilor din Romania