Prima paginăAnunțuriiunie 2011 › Fundatia Eurolink - Casa Europei anunta cursul de specializare in Managementul Proiectelor de Inovare Economica si Sociala
23 iunie 2011

Fundatia Eurolink - Casa Europei anunta cursul de specializare in Managementul Proiectelor de Inovare Economica si Sociala

Stimate colege,
Stimati colegi,

Fundatia Eurolink - Casa Europei anunta cursul de specializare in Managementul Proiectelor de Inovare Economica si Sociala in cadrul programului post - universitar de medie durata: iuie - octombrie 2011.

Pentru detalii suplimentare si inscrieri, cei interesati sunt invitati sa consulte pagina de internet www.StructuralFunds.ro sau sa contacteze Secretariatul Tehnic la adresa de e-mail eurolink@b.astral.ro sau tel./fax: 021.2304997. Termen-limita pentru inscrierea la grupa a XVIII-a este data de 28 iunie 2011.

Cu stima,

23 iunie 2011

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus

Filiala Teritoriala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, Bucuresti, Romania
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

Consultanti si Experti in Fonduri UE:

specializare in Managementul Proiectelor de Inovare Economica si Sociala

~ program post-universitar de medie durata: iulie-octombrie 2011 ~

Competitivitatea si inovarea au devenit - odata cu adoptarea Planului "Uniunea Inovarii" si a Initiativei Sociale Europene - cuvintele de ordine in Uniunea Europeana, implicit pentru proiectele finantate din Fonduri Structurale in Romania, dar si direct de la Bruxelles. Pentru a rezista in competitia tot mai acerba de pe Piata Unica Europeana, este necesar, din nou, sa ne re-inventam cu totii.

Prin Programul National de Formare Sistematica (www.StructuralFunds.ro), initiat sub egida Platformei "EU-RO Clearing Funds" de EUROLINK-House of Europe in parteneriat cu Universitatea Romana de Stiinte si Arte "Gheorghe Cristea", de-a lungul a patru ani universitari succesivi, peste 350 de manageri, consultanti si experti din sectorul public, ca si din mediul privat, s-au format prin cel mai cuprinzator, intensiv si convenabil sistem inter-activ la distanta.

Acum, sub impactul noilor orientari UE, a cerintelor pietii si a noului meniu de finantari prevazute pentru Regiunea Dunarii si Bazinul Marii Negre, cei interesati au acces la un program de tip post-universitar cu medie durata, innoit si imbogatit, dedicat in mod expres celor care vor sa fie cu un pas inainte si vor sa se specializeze preponderent pe urmatoarele componente:

- managementul inovarii si al proiectelor inovative din Fonduri Europene;

- formarea parteneriatelor si coordonarea consortiilor de parteneri europeni;

- proiectele multi-nationale prin implementarea Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii si programelor de cooperare transnationala pentru Marea Neagra.

In acest sens, informam asupra faptului ca sunt deschise inscrierile pentru Grupa a XVIII-a, care isi va desfasura modulele de curs in perioada lunilor iulie-octombrie 2011, in noul format conceput pentru a raspunde adecvat noului sistem de accesare a fondurilor europene. Printre atuurile ce confera temeinicie si originalitate acestui program educational mentionam:

- se desfasoara in sistem integral on-line (pe Internet), pe durata a trei luni calendaristice;

- continutul multi-diciplinar al modulelor personalizate ofera o perspectiva panoramica si o abordare trans-sectoriala asupra tuturor aspectelor legate de redactarea proiectelor de investitii;

- da posibilitatea inscrierii gratuite a absolventilor, la cerere, in Baza de Date a Expertilor, Consultantilor si Managerilor;

- elaboreaza, la cerere, o Scrisoare de Recomandare catre angajatori vizati sau potentiali;

- ofera informare si consiliere personalizata;

- faciliteaza participarea la celelalte programe de training si la evenimentele/ reuniunile organizate de Fundatia EUROLINK-Casa Europei.

Pentru detalii suplimentare si inscrieri, cei interesati sunt invitati sa consulte pagina de internet www.StructuralFunds.ro sau sa contacteze Secretariatul Tehnic la adresa de e-mail eurolink@b.astral.ro sau tel./fax: 021.2304997. Termen-limita pentru inscrierea la grupa a XVIII-a este data de 28 iunie 2011.

Partenerii media ai programului nostru sunt: CalendarEvenimente.ro, NewsChannel.ro, Economie si Administratie Locala, Tribuna Economica, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, PRwave.ro, Finantare.ro, SmartFinancial.ro, SmartBank.ro, GhiseulBancar.ro, Comunicatii Mobile, ComunicateMedia.ro, StiriEvenimente.ro, Early Warning Support - "EU-RO Clearing Funds".

Pentru conformitate,

Fundatia EUROLINK-Casa Europei