Prima paginăAnunțuriaprilie 2011 › Conferinta nationala cu tema "Dezvoltarea spatiala si durabila - de la planificarea teritoriala la proiectarea constructiilor"
5 aprilie 2011

Conferinta nationala cu tema "Dezvoltarea spatiala si durabila - de la planificarea teritoriala la proiectarea constructiilor"

Stimate colege,
Stimati colegi,

Institutul National de Cercetare - Dezvoltare in Constructii, Urbanism si Dezvoltare Teritoriala Durabila URBAN - INCERC va invita sa participati la prima editie a conferintei nationale cu tema "Dezvoltarea spatiala si durabila - de la planificarea teritoriala la proiectarea constructiilor", care va avea loc vineri 29 aprilie 2011, incepand cu ora 9:00, la sediul sucursalei INCERC Bucuresti (Sos. Pantelimon nr.266, Sector 2).
Pentru detalii privind conditiile de participare si programul manifestarii va invitam sa consultati materialul atasat.

Cu stima,

5 aprilie 2011

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus

Filiala Teritoriala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, Bucuresti, Romania
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Constructii, Urbanism si Dezvoltare Teritoriala Durabila URBAN-INCERC organizeaza pe data de 29 aprilie 2011 la sediul sucursalei INCERC Bucuresti prima editie a conferintei nationale de cercetare in constructii, economia constructiilor, arhitectura, urbanism si dezvoltare teritoriala cu tema "Dezvoltarea spatiala durabila - de la planificarea teritoriala la proiectarea constructiilor". Mai multe detalii despre acest eveniment gasiti in materialul atasat.

Daca sunteti interesati sa sustineti o comunicare in cadrul acestui eveniment, detaliile de participare sunt, de asemenea, oferite in material. Indiferent daca intentionati sa sustineti sau nu o comunicare, in vederea participarii va rugam sa completati si sa trimiteti talonul de participare atasat la adresa de e-mail alexandru.petrisor@incd.ro pana la 22 aprilie 2011.

Informatii suplimentare privind programul si alte detalii organizatorice vor fi oferite celor care au confirmat participarea dupa data de 22 aprilie 2011, odata cu finalizarea programului in functie de interesul exprimat.

Va rugam ca, in masura posibilitatilor, sa diseminati acest mesaj colegilor sau membrilor din institutia sau organizatia Dvs., precum si colaboratorilor si altor persoane care ar putea fi interesate.

Pentru informatii suplimentare va stau la dispozitie prin intermediul e-mail-ului.

Cu aleasa consideratie,

Dr. ecol.-urb., drd. geogr. Alexandru I. PETRISOR
Lector univ., Catedra de Proiectare Urbana si Peisagistica, Facultatea de
Urbanism si Peisagistica, Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion
Mincu", Bucuresti, http://www.iaim.ro/
Director Stiintific Urbanism si Dezvoltare Teritoriala si cercetator
stiintific asociat, gradul al III-lea, Institutul National de
Cercetare-Dezvoltare in Constructii, Urbanism si Dezvoltare Teritoriala
Durabila "URBAN-INCERC", Bucuresti, http://www.incdurban.ro/


Fișiere atașate: