Prima paginăAnunțuriaprilie 2011 › Reminder - Cursul post-universitar online de medie durata in domeniul Fondurilor Europene
1 aprilie 2011

Reminder - Cursul post-universitar online de medie durata in domeniul Fondurilor Europene

Stimate colege,
Stimati colegi,

Va reamintim invitatia de a va inscrie la cursul online post-universitar de medie durata in domeniul fondurilor europene organizat de EUROLINK - House of Europe.

Cu stima,

1 aprilie 2011

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus

Filiala Teritoriala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, Bucuresti, Romania
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

Ref.: REMINDER - Cursul post-universitar online de medie durata in domeniul Fondurilor Europene

Aflat la cea de-a XVII-a grupa de studiu si desfasurat deja de peste 4 ani, Cursul on-line post-universitar de medie durata pentru experti si manageri de proiect in domeniul Fondurilor Europene a fost urmat de peste 300 de persoane din toata tara, atat din sectorul administratiei publice, cat si din randul specialistilor in profesii liberale, al consultantilor, al beneficiarilor de finantare si sectorului ONG.

Cursantii si absolventii nostri aleg programul nostru ca training multi- si inter-disciplinar, pentru a le permite integrarea din mers intr-una din componentele procesului de accesare a Fondurilor Europene:
a.. redactarea proiectului,
b.. organizarea procedurilor de achizitii publice,
c.. managementul ciclului de proiect / implementare,
d.. elaborarea dosarelor tehnice de specialitate,
e.. monitorizare, raportare, evaluare interna / externa,
f.. comunicare, promovare, publicitate, relatii publice,
g.. auditare complexa de project management.
Totodata, printre facilitatile speciale oferite gratuit, la cerere, absolventilor se numara:
a.. redactarea unei Scrisori Oficiale de Recomandare pentru sprijinirea acestora in procesul de recrutare sau cooptare prompta in echipele de gestionare sau implementare a proiectelor;
b.. includerea in Baza de Date a Expertilor, Consultantilor si Managerilor in domeniul proiectelor cu fonduri europene care confera posibilitatea cooptarii si consultarii reciproce a acestora in cadrul proiectelor implementate.
Ne face placere sa va informam ca au mai ramas locuri disponibile pentru Grupa a XVII-a, care urmeaza sa se desfasoare on-line in perioada 4 aprilie - 4 iulie 2011. Reamintim ca acest program non-guvernamental este realizat sub egida Platformei de Actiune si Interventie Rapida "EU-RO Clearing Funds", prin parteneriatul dintre EUROLINK-House of Europe si Universitatea Romana de Stiinte si Arte "Gheorghe Cristea", membra a Federatiei Europene a Scolilor cu Acces la Diploma Europeana.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa consultati pagina noastra de internet: StructuralFunds.ro sau sa ne contactati telefonic.

Cu urarile noastre de succes in activitatea Dvs.,
Sandu ZAMFIRESCU
Secretar General
0723.699857