Prima paginăAnunțurimartie 2011 › A XV-a editie a Camex - 6 - 9 aprilie, Iasi
3 martie 2011

A XV-a editie a Camex - 6 - 9 aprilie, Iasi

Stimate colege,
Stimati colegi,

O.A.R. anunta organizarea celei de a XV-a editie Camex care se va desfasura in perioada 6 - 9 aprilie 2011 la Iasi.

Pentru detalii va invitam sa consultati materialul alaturat.

Cu stima,

3 martie 2011

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus

Filiala Teritoriala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, Bucuresti, Romania
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

Din sumar:

1. CAMEX inaugureaza Centrul Expozitional Iasi

2. Back to Buzzziness prin CAMEX in 2011

3. Arhitect Dan S. HANGANU invitat special al Conferintei Nationale de Arhitectura INGLASS

4. Conferintele Nationale de Arhitectura si Urbanism ABplus Events

5. Arhitectii si Urbanistii raspund provocarilor orasului

6. Moldoconstruct Chisinau si South-East Europe Belgrade Building Expo reprezentate de ABplus Events

CAMEX inaugureaza Centrul Expozitional Iasi
De 15 ani Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX Iasi ofera companiilor din industria constructiilor acces direct la piata si oportunitati de afaceri. Cea de-a XV-a editie CAMEX va aduce la Iasi intre 6 si 9 aprilie 2011 companii reprezentative din tara si din strainatate, unele pentru prima oara in Moldova, altele cu o lunga traditie in cadrul CAMEX Iasi.

Editia aniversara din acest an se va desfasura la Centrul Expozitional Moldova din Iasi, al doilea centru expozitional din tara ca marime, dupa Romexpo.

Centrul Expozitional Moldova din Iasi este unul dintre cele mai moderne centre expozitionale din tara, al doilea ca marime, dupa Romexpo. Proiectat pe 3 corpuri, Centrul Expozitional Moldova raspunde tuturor necesitatilor celor care vor expune, toate aspectele legate de accesul persoanelor si al marfurilor, spatii de expunere, locuri de parcare, ambianta interioara sau necesitati imediate ale vizitatorilor sau expozantilor fiind luate in considerare.

Back to Buzzziness prin CAMEX in 2011
Primii 15 ani CAMEX au promovat excelenta si profesionalismul in domeniile reprezentative ale industriei. Reteaua expozitionala CAMEX, prima de acest gen din Romania, a devenit unul dintre cele mai eficiente mijloace de comunicare directa pentru companiile si specialistii din constructii.

2011, al 15-lea an CAMEX sta sub semnul intoarcerii la afaceri. In acest an, traditia si inovatia definesc Expozitiile Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX, care se vor desfasura sub sloganul "Back to Buzziness" si vor avea ca principal obiectiv dinamizarea sectorului constructiilor.

Arhitect Dan S. HANGANU invitat special al Conferintei Nationale de Arhitectura INGLASS
Pe 12 aprilie ABplus Events si Ordinul Arhitectilor din Romania organizeaza la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti Conferinta Nationala de Arhitectura INGLASS, primul eveniment din Romania dedicat sticlei si aplicatiilor sale in arhitectura, ca inovatie si transparenta.

Invitati speciali ai Conferintei Nationale de Arhitectura INGLASS 2011 sunt arhitectii Dan S. Hanganu si Serban Tiganas.

"Fiecare material poate avea un moment de glorie, daca stim cum sa-l punem in valoare Doresc Conferintei Nationale de Arhitectura INGLASS deplin succes si transmit organizatorilor si tuturor participantilor cele mai calde salutari." Arh. Dan S. HANGANU (foto)

Conferintele Nationale de Arhitectura si Urbanism ABplus Events
In 2011 ABplus Events organizeaza, impreuna cu Ordinul Arhitectilor din Romania si cu Registrul Urbanistilor din Romania 4 conferinte nationale de arhitectura si urbanism. Misiunea conferintelor este aceea de a crea dezbateri profesionale care sa readuca in prim plan subiecte de maxima importanta si responsabilitate, in contextul promovarii excelentei doua dintre domeniile care fac obiectul dezvoltarii durabile: arhitectura si urbanismul.

Arhitectii si Urbanistii raspund provocarilor orasului
Compania ABplus Events, impreuna cu Ordinul Arhitectilor din Romania si Registrul Urbanistilor din Romania organizeaza pe 7 aprilie Forumul Regional in Constructii Construct Week IASI 2011, un eveniment al specialistilor din Moldova si Bucovina. Construct Week IASI se adreseaza constructorilor, arhitectilor, urbanistilor, reprezentantilor mediului universitar si ai administratiei publice locale din nordul tarii.

"Relatia dintre natura si arhitectura, fie ea clasica sau moderna, abordata din perspectiva "durabilitatii", dar si a organizarii spatiului public, se constituie intr-una din premizele echilibrului mediului inconjurator, natural sau artificial. Determina o "particica" din felul in care traim." Lect. Univ. Drd. Arh. George CARAPANU (foto), Presedintele Ordinului Arhitectilor din Romania filiala Iasi-Vaslui moderator al CONFERINTEI DE ARHITECTURA, din cadrul Forumului Construct Week Iasi 2011.

Moldoconstruct Chisinau si South-East Europe Belgrade Building Expo reprezentate de ABplus Events
In 2011, compania ABplus Expozitii Internationale (parte din grupul de companii ABplus) a dezvoltat o serie de parteneriate cu organizatori straini de expozitii in constructii.

ABplus Expozitii Internationale isi propune sa fie un instrument pentru sustinerea producatorilor si exportatorilor romani din domeniul constructiilor, prin facilitarea participarii lor la expozitiile internationale de profil din strainatate: Republica Moldova, Serbia, Ucraina, Bulgaria si Polonia.