Prima paginăAnunțurifebruarie 2011 › Forumul Regional in Constructii Construct Week - Iasi 2011
22 februarie 2011

Forumul Regional in Constructii Construct Week - Iasi 2011

Stimate colege,
Stimati colegi,

Ordinul Arhitectilor din Romania impreuna cu ABplus Events va invita sa participati in data de 25 martie la Forumul Regional in Constructii Construct Week - Iasi 2011.
Pentru detalii va invitam sa consultati materialul alaturat. Confirmarea participarii se face pe adresa de e-mail office.oar@rdslink.ro

Cu stima,

22 februarie 2011

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus

Filiala Teritoriala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, Bucuresti, Romania
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

Compania ABplus Events, impreuna cu Ordinul Arhitectilor din Romania si Registrul Urbanistilor din Romania va invita pe 25 martie la Forumul Regional in Constructii Construct Week IASI 2011, un eveniment al specialistilor din Moldova si Bucovina.

Construct Week IASI se adreseaza constructorilor, arhitectilor, urbanistilor, reprezentantilor mediului universitar si ai administratiei publice locale din nordul tarii.

In cadrul Forumului vor avea loc, simultan, 2 conferinte regionale de specialitate: CONFERINTA DE ARHITECTURA si CONFERINTA DE URBANISM, care vor fi moderate de Lect. Univ. Drd. Arh. George CARAPANU si Dr. Arh. Mircea GRIGOROVSCHI.

Misiunea fiecarei conferinte este aceea de a crea o dezbatere profesionala care sa readuca in prim plan subiecte de maxima importanta si responsabilitate precum modernismul in arhitectura rezidentiala, locuintele si ansamblurile de locuinte intermediare, reconversia functionala, arhitectura neoromaneasca si arhitectura de patrimoniu, administrarea si gestionarea teritoriului, reconsiderarea zonelor urbane in declin, calitatea spatiului public, starea orasului - radiografia tranzitiei.

Pana pe 11 martie, accesul membrilor Ordinului Arhitectilor din Romania si ai Registrului Urbanistilor din Romania la cele doua conferinte este gratuit, in limita locurilor disponibile..

Organizatori: ABplus Events, Ordinul Arhitectilor din Romania, Registrul Urbanistilor din Romania

Partener Oficial Conferinta de Arhitectura: Saint-Gobain

Parteneri Conferinta de Arhitectura: Saint-Gobain Glass, Saint-Gobain Isover, Saint-Gobain Rigips

Parteneri de comunicare: ConstructionNews.ro, Zeppelin

Parteneri media: Arhitext, Bicau