Prima paginăAnunțurifebruarie 2011 › Primul eveniment din seria "Litigii privind fondurile europene"
17 februarie 2011

Primul eveniment din seria "Litigii privind fondurile europene"

Stimate colege,
Stimati colegi,

European Project Consulting lanseaza joi 24 februarie 2011, in Bucuresti, primul eveniment din seria "Litigii privind fondurile europene": conferinta "Rolul auditului in evitarea punctelor critice in implementarea proiectelor cu finantare europeana".
Conferinta va avea loc la Hotelul Athenee Palace Hilton.

Pentru detalii consultati documentul alaturat.

Cu stima,

17 februarie 2011

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus

Filiala Teritoriala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, Bucuresti, Romania
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

Fii la curent cu problemele actuale
privind absorbtia fondurilor europene ! LITIGII PRIVIND
FONDURILE EUROPENE
CONFERINTA 24 februarie 2011, Athenee Palace Hilton Hotel
Ai identificat mai multe probleme care te-au impiedicat sa mai soliciti fonduri europene? Ai obtinut bani pentru un proiect dar intampini probleme in implementare? Poti afla raspunsul la aceste intrebari dar si cum un audit corect te poate ajuta la depasirea momentelor dificile, cum ar fi identificarea cofinantarii, cereri de rambursare completate incorect ori pur si simplu o comunicare defectuoasa intre beneficiari, organismele intermediare sau autoritatile de management.

European Project Consulting lanseaza joi, 24 februarie a.c., la Bucuresti, primul eveniment din seria "Litigii privind fondurile europene", conferinta "Rolul auditului in evitarea punctelor critice in implementarea proiectelor cu finantare europeana".

Utilizarea cu succes a fondurilor europene, precum si importanta auditului in desfasurarea proiectelor cu finantare europeana vor fi dezbatute in cadrul conferintei alaturi de invitatii nostrii:
a.. Dl. Ovidiu Ispir - membru al Curtii de Conturi a Uniunii Europene,
b.. Dl. Aron Ioan Popa - Presedintele Autoritatii de Audit,
c.. Dna. Verginia Vedinas - Sef de departament in cadrul Curtii de Conturi a Romaniei,
d.. Dl. George Mares - Director al Directiei de Audit Public Intern in cadrul Ministerului Finantelor Publice.
Conferinta reprezinta, de asemenea, o ocazie excelenta de a cunoaste perspectiva administratiilor publice din Romania impreuna cu:
a.. Dna. Doina Crina Iliescu - Director de Plati, DGMIS, Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Mediu,
b.. Dna. Adela Voicu - Consilier evaluare-examinare, DGAPP, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului,
Participa la conferinta noastra si profita de ocazia de a primi raspunsurile la intrebarile tale direct de la experti. Totodata, evenimentul este un bun prilej de relationare, schimb de experienta si bune practici intre auditori, avocati, experti si consultanti pentru fonduri europene, beneficiari de proiecte cu finantare europeana.
INSCRIE-TE ACUM !

LANSARE DE CARTE
Vrei sa afli ce s-a intamplat in alte state in cazul unor litigii aparute intre beneficiari si autoritati? Participa la conferinta unde va fi lansata si prima lucrare de acest gen, "Repere jurisprudentiale ale Uniunii Europene relevante pentru accesarea si utilizarea fondurilor europene".

Lucrarea este un instrument deosebit de util celor care activeaza in domeniul accesarii fondurilor europene, constituind un indrumar pentru clarificarea unor aspecte specifice aparute pe parcursul realizarii si implementarii proiectelor cu finantare europeana.

Cartea pune un accent deosebit pe exemple concrete din practica instantelor europene si romanesti, prezentand numeroase spete relevante pentru evidentierea punctelor nevralgice in acest domeniu.

Autori: Aida Catana, Violeta Stefanescu