Prima paginăAnunțuriianuarie 2011 › Anunt deces arh. Constantin Lepadatu
17 ianuarie 2011 • In Memoriam

Anunt deces arh. Constantin Lepadatu

Constantin Lepadatu

Ordinul Arhitectilor din România anunta cu profund regret încetarea din viata a celui care a fost arh. Constantin Lepadatu, arhitect recunoscut si respectat pentru activitatea si cariera sa deosebit de valoroase.

Nascut la 14 aprilie 1949, arh. Constantin Lepadatu a absolvit Institutul de Arhitectura "Ion Mincu" din Bucuresti si a elaborat o serie de proiecte importante de amenajare si modernizare, cum ar fi: Casa Stiintei si Tehnicii Iasi, Muzeul National de Istorie Bucuresti, Facultatea de Metalurgie Iasi, Locuinte pentru tineri la Iasi si Fagaras, Maternitate la Spitalul judetean de urgenta Bacau, Palatul de Justitie Iasi, Centrul Cultural European Iasi, Sectia Arhitectura a Facultatii de Constructii si Arhitectura Iasi, institutie de învatamânt la care de altfel a predat pâna în ultima clipa.

Membru fondator al Ordinului Arhitectilor din România, arh. Constantin Lepadatu a detinut functii importante în conducerea O.A.R., a fost membru în Consiliul National înca de la înfiintare, la data decesului neasteptat detinând functia de Presedinte al Filialei OAR Iasi.

Breasla arhitectilor a pierdut un membru marcant, un exceptional profesionist si un om deosebit. Dumnezeu sa-l odihneasca în pace! Condoleante familiei îndoliate!

Colegii si apropiatii care vor sa aduca un ultim omagiu si sa conduca pe ultimul drum pe conf. univ. dr. arh. Constantin Lepadatu, o pot face pana joi, 20 ianuarie 2011 la capela cimitirului Sf. Petru si Pavel, unde va fi inmormantat la ora 12:30.

Filiala Teritoriala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, Bucuresti, Romania
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro