Prima paginăAnunțurinoiembrie 2010 › Anunt solicitari angajare 02.11.2010
2 noiembrie 2010

Anunt solicitari angajare 02.11.2010

Stimata doamna/ Stimate domn,

Prin prezenta îmi afirm interesul pentru un post de arhitect în cadrul biroului dumneavoastra de proiectare.

Mentionez ca sunt arhitect diplomat cu drept de semnatura, absolvent din anul 2006 al Facultatii de Arhitectura din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu", Bucuresti.

Din anul absolvirii si pâna în prezent, am activat atât ca arhitect proiectant în varii birouri de arhitectura, cât si ca preparator universitar al Catedrei de Bazele Proiectarii din cadrul facultatii absolvite.

Sunt posesorul unei firi sociabile si îmi place sa iau contact cu idei si informatii noi din domeniul în care am ales sa îmi construiesc cariera.

Am participat la o serie de concursuri de arhitectura si design la care am obtinut rezultate notabile si am publicat texte despre principii de amenajare interioara în reviste de specialitate.

Ca proiectant, am abordat de-a lungul celor patru ani de la absolvire proiecte de arhitectura de diverse grade de dificultate si dimensiuni. Consider acest lucru un punct forte al experientei mele de lucru.

In speranta ca intentia mea de prezentare mea v-a oferit informatiile de care aveti nevoie, va multumesc pentru timpul acordat citirii acestei descrieri si astept un raspuns din partea dumneavoastra.

Al dumneavoastra cu stima,

Radu Negoita, arhitect.