Prima paginăAnunțurioctombrie 2010 › Conferinta de arhitectura RIFF 2010
26 octombrie 2010

Conferinta de arhitectura RIFF 2010

Stimate colege,
Stimati colegi,

Transmitem alaturat invitatia O.A.R., in calitate de coorganizator, de a participa la Conferinta de arhitectura RIFF 2010 care va avea loc marti 16 noiembrie 2010 la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti.
Intrarea membrilor O.A.R. este libera cu conditia confirmarii participarii la adresa de e-mail: riff@abplus.ro .

Cu stima,

26 octombrie 2010

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus

Filiala Teritoriala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania
str. Academiei nr. 18 - 20, sector 1
010014, Bucuresti, Romania
tel/fax: 021-3039226, 021-3077163
e-mail: oarbuc@rdsmail.ro
www.oar-bucuresti.ro
www.anuala.ro

catre Filialele teritoriale ale OAR
Va rugam sa transmiteti acest mesaj membrilor filialei dvs
multumesc

Ordinul Arhitectilor din Romania
str. Pictor Arthur Verona nr.19, sect.1
010312, Bucuresti, Romania
tel/fax: 021-317 26 34, 35, 0728 872 150
e-mail: office.oar@rdslink.ro
www.oar.org.ro
----- Original Message ----- From: news@constructionnews.ro
To: office.oar@rdslink.ro
Sent: Monday, October 25, 2010 3:10 PM
Subject: Constructionnews Alert 25 octombrie: Arhitectul Serban Tiganas, Presedintele OAR, Invitat al Conferintei de Arhitectura RIFF 2010

Arhitectul Serban Tiganas, Presedintele OAR, vorbeste despre "Calitatea in arhitectura" la Conferinta de Arhitectura RIFF 2010
Pe 16 noiembrie, la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti, Constanta Ballroom, va avea loc Conferinta de Arhitectura RIFF 2010.

Constructionnews.ro, partener de comunicare Conferinta de Arhitectura RIFF, va prezinta ultimele noutati din cadrul evenimentului.
Conferinta de arhitectura RIFF este un eveniment dedicat reabilitarii termice si esteticii cladirilor vazute din perspectiva arhitectului, prin prisma unor domenii cheie precum: acoperisurile, fatadele, peretii si pardoselile.

Ordinul Arhitectilor din Romania este coorganizator al evenimentului.

Iata mesajul lansat de Presedintele Arh. Serban Tiganas, cu ocazia Conferintei de Arhitectura RIFF: "Vietile noastre se petrec sub acoperisuri, intre pereti sau fatade, fiind mereu in contact cu pardoseala. Toate detaliile conteaza, dar fara armonia intregului arhitectura nu poate avea calitate. Sa vorbim despre calitate in arhitectura!".

Cat de important este "recursul la arhitect" ? Care este rolul arhitectului in procesul reabilitarii termice? Cum au fost reabilitate cladirile in Romania si ce s-a schimbat in aspectul lor? Ce s-a intamplat cu cladirile de patrimoniu prinse in acest proces? Cum arata orasul dupa reabilitarea termica? Ce s-a pierdut, din punct de vedere arhitectural, atunci cand s-a castigat eficienta energetica?

Acestea sunt principalele intrebari la care vor incerca sa raspunda, pe 16 noiembrie, arhitecti, persoane de decizie din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, reprezentanti ai administratiei locale si ai asociatiilor profesionale, reprezentanti ai mediului universitar si manageri ai companiilor din domeniu.

*Accesul arhitectilor membri ai OAR la conferinta este gratuit, in limita locurilor disponibile si cu conditia de a trimite confirmarea de participare la eveniment, impreuna cu datele de contact, pana pe 10 noiembrie, la adresa de email: riff@abplus.ro.