Prima paginăAnunțurinoiembrie 2009 › Invitatie vernisaj expozitie "Schimbarea la Fata a Casei Poporului"
20 noiembrie 2009

Invitatie vernisaj expozitie "Schimbarea la Fata a Casei Poporului"

Stimate colege,
Stimati colegi,

Va transmitem alaturat invitatia de a participa la vernisajul expozitiei "Schimbarea la Fata a Casei Poporului".
Evenimentul va avea loc marti 24 noiembrie 2009, ora 11:00, in Pasajul Universitatii.

Cu stima,

20 noiembrie 2009

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus

Ne face deosebita placere sa va invitam sa luati parte marti, 24 noiembrie, ora 11.00, la vernisajul expozitiei Schimbarea la Fata a Casei Poporului, organizata de DuPont, in parteneriat cu Filiala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania si igloomedia.

Expozitia prezinta proiectele inscrise in concursul de idee cu acelasi nume lansat in cadrul Anualei de Arhitectura Bucuresti 2009.
Tema concursului a fost proiectarea unei fatade fictive pentru Casa Poporului folosind materiale de fatada DuPont. Tema a servit deopotriva ca pretext pentru dezbaterea statutului Casei Poporului ca simbol al spatiului urban bucurestean si a posibilitatii unei re-integrari coerente a acesteia in peisajul urban al orasului.

Vernisajul expozitiei Schimbarea la Fata a Casei Poporului va avea loc in Pasajul Universitatii si va consta intr-o conferinta de presa cu participarea reprezentantilor organizatorilor si ai administratiei publice.

Expozitia va fi deschisa in perioada 24 noiembrie - 7 decembrie 2009.

Va invitam ca dupa vernisaj, sa va bucurati alaturi de noi de o cafea si o gustare, servite la Cafe Lente (Str. Gen. Praporgescu nr.31).

Va multumim anticipat si speram ca ne veti putea fi alaturi cu aceast ocazie.