Prima paginăAnunțurioctombrie 2009 › Solicitari angajare partea a 2-a 27.10.2009
27 octombrie 2009

Solicitari angajare partea a 2-a 27.10.2009

Stimate Domn Director,

Va contactez in legatura cu posibilitatea de angajare in cadrul firmei dumneavoastra. Recent am observat reclama dvs. pentru un post de arhitect. Am absolvit de curand facultatea de arhitectura din cadrul Universitatii Ion Mincu. Interesul meu in arhitectura rezulta nu numai din faptul ca am studiat aceasta disciplina in cadrul facultatii, dar si din experienta mea de patru ani in timpul studiilor. In sprijinul candidaturii mele, pe langa aptitudinile si experienta listata in cv-ul atasat, doresc a mentiona interesul permanent si pasiunea pe care o manifest fata de acest domeniu. Mi-ar face placere sa am un interviu cu dumneavoastra pentru acest post sau orice alte posturi pe care le aveti disponibile.
Totodata ma descriu ca o persoana responsabila, ambitioasa, care acorda o importanta deosebita concretizarii rezultatelor la locul de munca si in comunicarea cu colegii.
Va rog a nu ezita sa ma contactati pentru orice informatii legate de CV-ul atasat.

Cu respect,
Oana Gherghisan
--------------------------------------------------

Stimata Doamna/Domn

Am placerea de a va inainta aceasta scrisoare impreuna cu CV-ul meu, in vederea angajarii mele ca arhitect stagiar in cadrul biroului de arhitectura pe care il conduceti.
Asa cum am mentionat si in CV, am desfasurat activitati specifice proiectarii in arhitectura inca din anul 2006, in paralel cu studiile din cadrul facultatii de arhitectura.
Am absolvit studiile universitare in anul 2009, in cadrul Facultatii de Arhitectura din Universitatea Spiru Haret, Bucuresti.

Activitatea profesionala am inceput-o in cadrul companiei TERZI INTERNATIONAL, cu dezvoltarea proiectului " TResident " (imobil locuinte S+P+4E+M), avand responsabilitati in:
? Coordonarea proiectului TResident ( imobil locuinte S+P+4E+M ) in executie, cat si la modificarile si adaugirile ulterioare;
? Alegera finisajelor si crearea unui design de lux tuturor apartamentelor, cat si amenajarea spatiului comun;
? Verificarea fiecarei faze de desfasurare a proiectului si rezolvarea problemelor aparute pe parcurs.
Mentionez faptul ca am avut colaborari si in urmatoarele proiecte:
? Realizarea proiectelor: Locuinta Individuala P+M si Construire Pensiune P+1E, fazele de proiectare PAC - 08.2007 - 10.2008 S.C. EKSOD S.R.L. - Curtea de Arges, Asistent Arhitect si Desenator
? Realizarea proiectelor de remodernizare a gradinilor zoologice din Municipiile: Pitesti, Valcea, Ploiesti, Sibiu si Slatina; fazele de proiectare PT, PAC - 08.2007 - 06.2009 SANERO COMPOSITES S.R.L. - Pitesti, Asistent Arhitect si Desenator.

Asa cum este prezentat si in CV-ul meu, am dobandit cunostinte solide in utilizarea programelor AutoCAD si ArchiCAD.
De asemenea, in cadrul activitatilor desfasurate in aceste proiecte, am avut posibilitatea de a-mi dezvolta abilitatile de lucru in echipa, capacitatea de comunicare si relationare, precum si de solutionare a problemelor aparute. Am dobandit cunostinte solide de limba engleza.
Exprimandu-mi convingerea ca experienta pe care o am, coroborata cu determinarea si ambitia, precum si calificarile profesionale de pana in acest moment, ma vor recomanda in vederea unei colaborari cu biroul dumneavoastra de arhitectura, va rog sa primiti expresia consideratiei mele.

Andreea Raluca BALASOIU


Fișiere atașate: