Prima paginăAnunțuriiulie 2009 › CONCURSUL PENTRU RESTAURAREA, EXTINDEREA SI REMODELAREA FUNCTIONALA A "HANULUI GABROVENI" - Str. Lipscani nr. 84 - 86; 88 - 90
24 iulie 2009

CONCURSUL PENTRU RESTAURAREA, EXTINDEREA SI REMODELAREA FUNCTIONALA A "HANULUI GABROVENI" - Str. Lipscani nr. 84 - 86; 88 - 90

Stimate colege,
Stimati colegi,

Anuntam CONCURSUL PENTRU RESTAURAREA, EXTINDEREA SI REMODELAREA FUNCTIONALA A "HANULUI GABROVENI" - Str. Lipscani nr. 84 - 86; 88 - 90.
Promotorul concursului este Ministerul Culturii, Cultelor si Patrimoniului National.
Cei interesati sunt invitati sa acceseze site-ul Ordinului Arhitectilor din Romania: www.oar.org.ro, sectiunea Concursuri pentru informare - lansare programata pentru prima decada a lunii august.

Cu stima,

24 iulie 2009

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus

Se afla în stadiu avansat de pregatire Concursul pentru Restaurarea, extinderea si remodelarea functionala a "Hanului Gabroveni", Centrul istoric al Municipiului Bucuresti, Strada Lipscani numerele 84-86, 88 si 90, la finalul caruia se vor selecta si premia solutii de arhitectura pentru o interventie în Centrul istoric care sa conduca la realizarea unui centru cultural utilizat si administrat de catre Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti - ARCUB si de catre Institutul de Memorie Culturala - cIMeC.

Promotorul concursului de solutii este Ministerul Culturii, Cultelor si Patrimoniului National, prin Unitatea de Management a Proiectelor SEE, împreuna cu partenerii acestuia, Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Municipiului Bucuresti - ARCUB si Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare - PNUD. Finantarea investitiei se va face din fonduri publice, din care fonduri europene nerambursabile, primite prin intermediul Mecanismului Financiar SEE.

Va invitam sa accesati periodic site-ul Internet al Ordinului Arhitectilor din România, sectiunea Concursuri, pentru a va informa asupra lansarii concursului, preconizate în prima decada a lunii august.

Ordinul Arhitectilor din Romania
str. Pictor Arthur Verona nr.19, sect.1
010312, Bucuresti, Romania
tel/fax: 021-317 26 34, 35, 0728 872 150
e-mail: office.oar@rdslink.ro
www.oar.org.ro