Prima paginăAnunțuriiunie 2009 › Fundatia Eurolink - House of Europe anunta organizarea Universitatii de Vara cu tema "Knowledge Management - Fonduri Europene"
17 iunie 2009

Fundatia Eurolink - House of Europe anunta organizarea Universitatii de Vara cu tema "Knowledge Management - Fonduri Europene"

Stimate colege,
Stimati colegi,

Fundatia Eurolink - House of Europe anunta organizarea Universitatii de Vara cu tema "Knowledge Management - Fonduri Europene" la Targu Mures in perioada 1 - 5 iulie 2009.
Pentru informatii privind programul si conditiile de participare va invitam sa consultati documentul .pdf atasat si sa accesati site-ul www.StructuralFunds.ro .

Cu stima,

17 iunie 2009

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus

Va scriem in legatura cu organizarea unui eveniment unic in Romania - Universitatea de Vara "Knowledge Management - Fonduri Europene" (Tg. Mures, 1-5 iulie 2009), un eveniment pe care il promovam in special pentru reprezentantii IMM si companiilor mari care doresc sa implementeze un sistem inovativ de management in cadrul organizatiei, menit sa ii ajute sa depaseasca dificultatile perioadei de criza si sa ii mobilizeze pentru o mai buna accesare a fondurilor europene disponibile.

Va atasam o invitatie generala pe care va rugam sa o diseminati, in masura posibilitatilor, catre organizatii/companii interesate din reteaua Dvs de parteneri. Detalii suplimentare despre eveniment pot fi consultate pe siteul www.StructuralFunds.ro .

Va multumim anticipat pentru sprijinul acordat si consideratie,

pp Sever AVRAM

Sandu ZAMFIRESCU
Secretar General
________________________________________________________
EUROLINK - House of Europe
Cartier Floreasca, Str. Caporal Bulugea 9, sector 2, Bucuresti; tel./fax: (004.021) 230.49.97; 231.52.88


Fișiere atașate: