Prima paginăAnunțurimai 2009 › Vernisajul expozitiei si festivitatea de acordare a premiilor si mentiunilor de participare pentru proiectele implicate in "Concursul de solutii pentru REALIZAREA MEMORIALULUI AERONAUTICII BULEVARDUL AVIATORILOR, BUCURESTI"
22 mai 2009

Vernisajul expozitiei si festivitatea de acordare a premiilor si mentiunilor de participare pentru proiectele implicate in "Concursul de solutii pentru REALIZAREA MEMORIALULUI AERONAUTICII BULEVARDUL AVIATORILOR, BUCURESTI"

Stimate colege,
Stimati colegi,

Va invitam sa participati la vernisajul expozitiei si festivitatea de acordare a premiilor si mentiunilor de participare pentru proiectele implicate in "Concursul de solutii pentru REALIZAREA MEMORIALULUI AERONAUTICII BULEVARDUL AVIATORILOR, BUCURESTI".

Evenimentul va avea loc luni 25 mai 2009, ora 11:00, in incinta Muzeului Aviatiei, Str. Fabrica de Glucoza nr. 2-4, Sectorul 2, Bucuresti (intersectia strazilor Barbu Vacarescu, Fabrica de Glucoza si Gara Herastrau, langa statia Fabrica de Glucoza pe traseul tramvaiului 5).

Expozitia proiectelor participante la concurs este deschisa publicului in perioada 19 mai - 24 iulie 2009, marti - vineri intre orele 09:00 - 16:00, sambata si duminica intre orele 10:00 - 17:00.

Cu stima,

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus


Fișiere atașate: