Prima paginăAnunțurimai 2009 › Manifestari in cadrul Anualei de Arhitectura Bucuresti - editia a VII-a 2009 - vineri 23 mai
19 mai 2009

Manifestari in cadrul Anualei de Arhitectura Bucuresti - editia a VII-a 2009 - vineri 23 mai

Stimate colege,
Stimati colegi,

Va invitam sa participati vineri 22 mai intre orele 10:00 - 17:00 (Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" Bucuresti - Sala de Consiliu) si sambata 23 mai (ora 10 Sala Dalles) - la Conferinta despre Spatiul public contemporan, manifestare organizata in cadrul Anualei 2009 de prof. dr. arh. Augustin Ioan in parteneriat cu Centrul de Cultura Contemporana Barcelona (CCCB).

Cu stima,

19 mai 2009

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus

Distinse colege si distinsi colegi,

Va rog frumos sa va puneti in carnetelul de bal datele de vineri 22 (de la 10am si de la 5pm sala frescelor) si sambata 23 mai (de la 10am sala Dalles), pentru conferinta despre Spatiul public contemporan, unde, paradoxal, eu voi vorbi foarte putin, lasand in schimb loc de producere celor de la Centrul de Cultura Contemporana din Barcelona, politologului Andrei Taranu si, sambata, antropologului Mirel Banica. Un proiect OAR Bucuresti cu bani din timbrul de arhitectura: si aici sunt banii dvs (daca ati contribuit la timbru, fireste; daca nu, nu).

De asemenea, va rog sa veniti pe 25 mai la orele 6pm la sala Dalles pentru a-l sarbatori pe dl.arh.Ion Mircea Enescu la 90 de ani, in prezenta domniei sale. va promit, celor care inca nu ati citit cartea sa Arhitect sub comunism de la Paideia, ca nu veti regreta.

Augustin IOAN