Prima paginăAnunțuriaprilie 2009 › Informatii privind intalnirea promotiei 1979 a Institutului de Arhitectura si Sistematizare "Ion Mincu" Bucuresti
30 aprilie 2009

Informatii privind intalnirea promotiei 1979 a Institutului de Arhitectura si Sistematizare "Ion Mincu" Bucuresti

Dragi colegi,

Va invitam sa participati la intalnirea promotiei 1973-1979 a Institutului de Arhitectura si Sistematizare "Ion Mincu" Bucuresti, care va avea loc vineri 3 iulie 2009 dupa urmatorul program:

- ora 11:00 intalnirea participantilor in holul Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" Bucuresti

- ora 12:00 se pleaca intr-o plimbare spre restaurantul Monte Carlo - Cismigiu

- ora 12:30 Intalnire Monte Carlo - discutii, masa (bufet suedez)

Costul estimativ va fi in jur de 130 RON.

Ne-am gindit la o intilnire mai putin formala, la care toata lumea sa participe cu placere, sa avem cit mai mult timp de stat la povesti.

Vom invita direct la restaurant profesorii anului nostru care pot si doresc sa participe - asteptam propunerile voastre.

De asemenea, dorim sa participe toti colegii nostri cu care am intrat impreuna la facultate in anul 1973.

Din pacate avem foarte putine date de contact inca valabile - nici macar cele strinse la intilnirea de acum 5 ani nu sint toate functionale - asa ca va rugam ca fiecare dintre voi sa anunte intalnirea celor cu care pastreaza legatura.

Asteptam informatii despre fostii colegi - nume absolvire, nume actual, telefon, adresa, adresa de e-mail, pe adresa de e-mail oarbuc@rdsmail.ro cu mentiunea intalnire promotie 1979.

Asteptam confirmarea primirii acestui mesaj, sugestiile voastre si confirmarea participarii la intalnire pe adresa oarbuc@rdsmail.ro cu mentiunea intalnire promotie 1979 pana in data de 15 mai 2009.

Cu mult drag,

30 aprilie 2009

Comitetul de organizare

- arh. Dana Spirescu

- arh. Diana Hurduc

- arh. Dana Ciorapciu

- arh. Cornelia Burcus

- arh. Zachi Arpad