Prima paginăAnunțurimartie 2009 › Sprijin pentru arh. Raluca Ionescu
30 martie 2009

Sprijin pentru arh. Raluca Ionescu

Stimate colege,
Stimati colegi,

In speranta de a o sprijini pe arh. Raluca Ionescu, aflata intr-o situatie medicala dificila, va transmitem informatii privind situatia in care se afla in prezent si posibilitati de sponsorizare (va invitam sa consultati si atasamentul).

Cu stima,

30 martie 2009

Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus

Buna ziua

Sunt Alexandru Ispas, colegul Ralucai Ionescu. Daca va amintiti am discutat personal cu dumneavoastra in legatura cu ajutorul dat de OAR, pentru care va multumesc. Actualmente Raluca se afla in Germania de pe data de 5 martie, doctorii au grija de ea incomparabil mai bine fata de cei de aici, numai ca sunt confruntati cu o serie de complicatii (hidrocefalie, infectii) cu care a venit de la Floreasca...

Momentan nu i se poate face operatia de drenaj a hidrocefaliei din cauza infectiilor (cost suplimentar-10 000 euro), din cauza carora in ultimele zile a avut temperatura 38.00 grade. Procesul de recuperare continua, face exercitii zilnic cu kinetoterapeut si logoped. Acum cateva zile am primit de la contabila Petrinei, sora ei, un material despre ce inseamna Sponsorizare si Mecenat pe care vi-l atasez aici.

As avea rugamintea daca am putea sa il distribuim tuturor filialelor teritoriale OAR din tara pentru ca totate birourile de Arhitectura sa inteleaga exact cum poate fi ajutata Raluca. Materialul este intocmit de prof.dr.univ Magdalena Mihai de la Facultatea de Econimie si Administrare a Afacerilor. Multi nu cunosc faptul ca o pot sponsoriza cu maxim 20% din impozitul datorat la stat, evident statul incaseaza restul de 80%...se deduce.

Va atasez aici si site-urile unde situatia colegei noastre Raluca a fost facuta publica :

BLOG : http://ajutati-operaluca.blogspot.com/

a.. http://cvlpress.ro/articol.php?id=2164
a.. http://florindraghici.blogspot.com/2009/03/about-responsibility-in-much-
more.html
a.. http://isabellelorelai.wordpress.com/2009/03/01/raluca/
a.. http://www.aplisoft.ro/servicii/anunt_umanitar.php
a.. http://www.hotnews.ro/stiri-5472026-anunt-umanitar.htm
a.. http://www.toaderpaun.ro/help/

Va multumesc frumos.
arh.Alexandru Ispas
tel.0722/ 694 149


Fișiere atașate: