Prima paginăAnunțuriseptembrie 2008 › Lansare Comunitatea Modool
4 septembrie 2008

Lansare Comunitatea Modool

Stimate colege,
Stimati colegi,
 
Transmitem, din partea domnului arhitect Florian Lazar anuntul privind lansarea portalului dedicat arhitecturii de calitate www.modool.net
Pentru mai multe informatii va invitam sa consultati materialul urmator.
 
Cu stima,
 
4 septembrie 2008
 
Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus
 
 
 
Dragi Colegi
 

De curand a fost lansat portalul de arhitectuta si design www.modool.net 
 
Deoarece portalul www.modool.net este, in primul rand, un instrument de promovare a arhitecturii de calitate, pentru a deveni membru nu se percep nici un fel de taxe de inscriere.
 

Cateva cuvinte despre www.modool.net :

 

Modool.net este o platforma de arhitectura si design care se adreseaza in principal birourilor de arhitectura, urbanism sau design interior (Office) si celor au absolvit sau sunt inca studenti la o facultate din domeniu si care isi cauta un job in intr-o firma cu acest profil (Jobseeker).

 

Biroul de arhitectura, urbanism sau design interior (Office) isi poate creea un profil unde isi va posta informatii generale despre birou, scurta descriere, proiecte realizate, albume cu fotografii de arhitectura create in diverse calatorii in jurul lumii si de asemenea poate posta job-uri si selecta posibili angajati.

 

Cautatorul de locuri de munca (Jobseeker) isi poate creea un profil unde isi va posta informatii generale despre el, o autocaracterizare, "portfolio"- o mapa a proiectelor realizate de el in cadrul altor birouri, isi va putea uploada un Curriculum Vitae in romana si unul in engleza si albume cu fotografii de arhitectura create in diverse calatorii in jurul lumii.

 

De asemenea cei inscrisi ca Office ori ca Jobseeker au posibilitatea de a-si creea prieteni si de a trimite mesaje intre membri si de a face schimb de informatii folositoare.

 

Ca facilitati generale ale portalului va pot enumera: oricine are acces la articole despre ultimele cladiri aparute in lume (articolele se pot adauga de catre oricare membru modool), zona de calendar va tine la curent cu ultimele evenimente in domeniu (concursuri, conferinte, workshop-uri, expozitii), forum, albume foto, joburi, proiecte, linkuri utile si multe alte facilitati.

 

Va multumim
Arh. Florian LAZAR

Bine ati venit in Comunitatea Modool.net