Prima paginăAnunțuriiunie 2008 › Scrisoare Presedinte O.A.R. Bucuresti
25 iunie 2008

Scrisoare Presedinte O.A.R. Bucuresti

Stimati membri ai filialei Bucuresti,

Au trecut câteva zile de la incheierea celei de a 6-a editii a Anualei de Arhitectura Bucuresti, eveniment caruia ne-am straduit sa-i dam dimensiunea profesionala, culturala si civica pe care îl merita breasla noastra.

Participarea la sectiunile Anualei, calitatea proiectelor, premiile si nu în ultimul rând varietatea manifestarilor pe care le-a integrat, au facut, cum era si firesc, subiectul unor aprecieri sau critici al caror ecou a ramas, din pacate, doar în fundalul evenimentului.

Consecvent pozitiei transparente pe care am promovat-o în cei doi ani ai mandatului noastru, va invitam sa va exprimati opiniile referitoare la neîmplinirile Anualei, la ceea ce considerati ca trebuie îndreptat pentru ca pe viitor Anuala sa ilustreze fidel contributia meritorie a membrilor filialei la imaginea edificata a capitalei.

Va rugam sa folositi oricare dintre caile de comunicare pe care filiala le-a pus la dispozitie, e-mail, forum de discutii, pagina de internet precum si discutii directe cu membrii colegiului.

Suntem încredintati ca mai avem multe de îndreptat.

Cu respect,
prof. dr. arh. Mircea Ochinciuc
presedinte OAR filiala Bucuresti