Prima paginăAnunțurimai 2008 › Calendarul unor concursuri organizate de catre Ordinul Arhitectilor din Romania.
15 mai 2008

Calendarul unor concursuri organizate de catre Ordinul Arhitectilor din Romania.

Stimate colege,
Stimati colegi,
 
Transmitem anuntul privind calendarul unor concursuri organizate de O.A.R. National.
 
Cu stima,
 
15 mai 2008
 
Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus
 

ANUNȚURI ÎN ATENȚIA MEMBRILOR OAR

 

Avem plăcerea de a vă transmite anunțuri legate de calendarul unor concursuri organizate de către Ordinul Arhitecților din România.

1. CONCURSUL MANIFEST PENTRU REABILITAREA ȘTRANDULUI TINERETULUI, str. Ștrandului nr. 1, București, sector 1, este organizat de OAR în parteneriat cu Filiala București a OAR și are ca scop selecția unor soluții care, prin asumarea de către deținător, să contribuie la salvarea Ștrandului Tineretului.

Documentația de concurs se poate descărca din pagina concursului aflată pe site-ul Internet al Ordinului Arhitecților din România <www.oar.org.ro>. A expirat termenul limită pentru adresarea întrebărilor și comunicarea răspunsurilor; predarea proiectelor se va face direct la secretariatul concursului sau prin poștă până la data de 6 iunie 2008, ora 16.00. Fondul de premii este în sumă totală netă de 12000 euro, iar anunțarea publică a rezultatelor concursului și expunerea proiectelor câștigătoare vor avea loc în cadrul Anualei de arhitectură București 2008.

2. Concursul național de lucrări CAMEX pentru structuri de acoperire “Acoperiș cu personalitate” în urma căruia vor fi selectate și premiate cele mai bune proiecte executate și finalizate pe teritoriul României în ultimii ani (2005 – aprilie 2008), proiecte la care structura de acoperire este rezultatul unei integrări perfecte a tehnologiilor de ultimă oră sau a structurilor și materialelor tradiționale în ansamblul clădirii sau spațiului proiectat.

Data limită pentru predarea lucrărilor este 30 mai 2008, iar înscrierea la concurs este posibilă prin completarea și depunerea formularului nu numai la Secretariatul concursului, dar și în cadrul expozițiilor pe care compania ABplus Events le organizează în câteva centre urbane importante (Bacău, 8-11 mai, și Oradea, 15-18 mai). Tema și regulamentul concursului se pot descărca (numai) din site-ul OAR, secțiunea Concursuri <www.oar.org.ro>. Concursul beneficiază de un fond de premii și mențiuni însumând 11500 euro. Concursul se va încheia pe data de 19 iunie 2008, când, în cadrul Expoziției Internaționale de Acoperișuri, Izolații si Fațade CAMEX organizate la București, se vor anunța rezultatele competiției și premia câștigătorii.

 

Secretariatul acestor concursuri este asigurat de către Ordinul Arhitecților din România la sediul său din București, str. Pictor Arthur Verona nr. 19, sector 1, tel./fax: 021-3172634, 021-3172635; e-mail: office.oar@rdslink.ro sau concursuri@oar.bicau.ro. Persoană de contact: dl. Dumitru Țepure.

 

DEPARTAMENTUL DE CONCURSURI AL OAR

 
Ordinul Arhitectilor din Romania
str. Pictor Arthur Verona nr.19, sect.1
010312, Bucuresti, Romania
tel/fax: 021-317 26 34, 35, 0728 872 150
e-mail: office.oar@rdslink.ro
www.oar.org.ro