Prima paginăAnunțuriaprilie 2008 › Prezentare de proiecte - cladiri verzi in Europa Centrala si de Est
10 aprilie 2008

Prezentare de proiecte - cladiri verzi in Europa Centrala si de Est

Stimate colege,
Stimati colegi,
 
Revenim cu invitatia de a va prezenta proiectele ecologice in cadrul conferintei Build Green CEE  - 23-24 aprilie 2008.
 
Cu stima,
 
10 aprilie 2008
 
Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus
 
Buna ziua!
 

Va pasioneaza designul ecologic al constructiilor? Aveti un proiect pentru o cladire eficienta din punct de vedere energetic si al costurilor, care sa vizeze minimizarea emisiilor de gaze de sera si sa exercite un impact redus asupra mediului? Doriti sa influentati dezvoltarea sectorului imobiliar din Centrul si Estul Europei in directia constructiilor durabile?

Aceasta invitatie va ofera oportunitatea de a deveni o forta pozitiva in gasirea unei solutii pentru nevoia imensa de constructii ecologice avand costuri reduse in Centrul si Estul Europei. Proiectul selectat va fi prezentat in cadrul Conferintei Build Green CEE (23-24 aprilie 2008), unde va fi descoperit de investitori, dezvoltatori  imobiliari, companii de constructii si producatori de materiale si tehnologii de constructie.

Proiectul dumneavoastra poate fi mixt, rezidential, office sau retail; va trebui sa aduca imbunatatiri semnificative in ceea ce priveste eficienta energetica si impactul redus asupra mediului fata de constructiile existente.  Proiectele care se afla deja in faza de executie/implementare sau care au fost incheiate au prioritate. Locatia exacta a constructiei ramane la alegerea dumneavoastra, cu toate acestea trebuie sa se afle in Centrul sau Estul Europei.

Pentru a aplica, va rugam sa trimiteti pe adresa de email office@sopolec.com: numele  dvs., numele si locatia proiectului, descrierea, planul si stadiul acestuia pana la data de 12 aprilie 2008. Avem rugamintea ca materialele trimise sa fie in format .pdf.  

Dupa aplicare, veti primi un email de confirmare. Pana la data de 15 aprilie veti primi si raspunsul cu privire la posibilitatea de a prezenta proiectul dumneavoastra in cadrul conferintei.

 

Arhitext - revista de arhitectura, design, arte

arhitext_redactie@b.astral.ro