Prima paginăAnunțuriaprilie 2008 › Sesiunea de training cu tema "Rolul arhitectului / specialistului in accesarea si implementarea proiectelor cu Fonduri Europene"
7 aprilie 2008

Sesiunea de training cu tema "Rolul arhitectului / specialistului in accesarea si implementarea proiectelor cu Fonduri Europene"

Stimate colege,
Stimati colegi,
 
Deoarece nu s-au inscris inca 25 de persoane la sesiunea de training cu tema "Rolul arhitectului / specialistului in accesarea si implementarea proiectelor cu Fonduri Europene", reluam mesajul cu urmatoarele precizari:
Sesiunea este organizata de Eurolink - Casa Europei in colaborare cu O.A.R. Bucuresti si este dedicata arhitectilor interesati sa cunoasca metodologia de elaborare si prezentare a proiectelor care urmeaza sa fie finantate din fonduri europene. O.A.R. Bucuresti promoveaza aceste cursuri din dorinta de sprijinire a activitatii membrilor.
 
Sesiunea se va desfasura in zilele de 11 si 12 aprilie 2008, intre orele 9:30 - 18:30 in Bucuresti la sediul Universitatii "Gheorghe Cristea" si consta in prezentari, exercitii asupra unor studii de caz, sesiuni de intrebari si raspunsuri, in sistem de proiectie video.
 

Coordonatorul științific al sesiunii de training este Certified Management Consultant (CMC) Radu PASCU, profesor asociat la Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu și colaborator permanent al Programului Național de Formare a Experților și Consultanților în Proiectele cu Fonduri Europene, inițiat de EUROLINK-House of Europe, în cooperare cu Universitatea Român㠓Gheorghe Cristea”.

 

Cursanților li se vor pune la dispozitie:

·         materiale de bază ale sesiunii de training în fomat tiparit;

·         mapă cu documente anexă;

·         CD cu conținutul integral al materialelor bibliografice;

·         ședință de consiliere individuală, la cerere;

·         pauze de cafea și networking;

·         Certificat de Absolvire, eliberat de Universitatea Română de Științe și Arte “Gheorghe Cristea”, membră a Federației Europene a Școlilor cu Acces la Diplomă Europeană.

 
Sesiunea de training se organizeaza pentru o grupa de minim 25 de persoane. Contributia baneasca pentru participare este in valoare de 180 EURO/persoana. Pentru cursantii deja inscrisi la cursul online de medie durata, organizat tot de Casa Europei, contributia este de 95 EURO/persoana.
 
 Inscrierile se fac pana cel tarziu miercuri 9 aprilie 2008 orele 12:00 direct la Secretariatul Casei Europei prin depunerea formularului de inscriere completat si semnat, prin fax (021) 2304997 sau e-mail eurolink@b.astral.ro deoarece, pentru o buna organizare este necesara cunoasterea din timp a numarului de participanti.

Inscrierile respecta principiul „primul venit-primul servit”.

Pentru informatii suplimentare puteti consulta site-ul www.StructuralFunds.ro sau va puteti adresa direct Secretariatului Casei Europei la tel. (021) 2304997 sau e-mail: eurolink@b.astral.ro

 
Transmitem, in atasament, formularul de inscriere si Programa de Training.

 

Cu stima,

 

7 aprilie 2008

 

Secretar Executiv

arh. Cornelia Burcus


Fișiere atașate: