Prima paginăAnunțurimartie 2008 › Revenire - Sesiunea de training cu tema "Rolul arhitectului / specialistului in accesarea si implementarea proiectelor cu Fonduri Europene"
27 martie 2008

Revenire - Sesiunea de training cu tema "Rolul arhitectului / specialistului in accesarea si implementarea proiectelor cu Fonduri Europene"

Stimate colege,
Stimati colegi,
 
Revenim cu invitatia de a participa la sesiunea de training cu tema "Rolul arhitectului / specialistului in accesarea si implementarea proiectelor cu Fonduri Europene" care se va desfasura in zilele de 11 si 12 aprilie 2008, intre orele 9:30 - 18:30 in Bucursti la sediul Universitatii "Gheorghe Cristea".
 
Mentionam ca aceste cursuri sunt dedicate arhitectilor si sunt organizate de Eurolink - Casa Europei in colaborare cu O.A.R. Filiala Bucuresti
 
Sesiunea de training se desfasoara pe baza de prezentari, exercitii asupra unor studii de caz, sesiuni de intrebari si raspunsuri, in sistem de proiectie video.
 

Coordonatorul științific al sesiunii de training este Certified Management Consultant (CMC) Radu PASCU, profesor asociat la Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu și colaborator permanent al Programului Național de Formare a Experților și Consultanților în Proiectele cu Fonduri Europene, inițiat de EUROLINK-House of Europe, în cooperare cu Universitatea Român㠓Gheorghe Cristea”.

 

Cursanților li se vor pune la dispozitie:

·         materiale de bază ale sesiunii de training în fomat tiparit;

·         mapă cu documente anexă;

·         CD cu conținutul integral al materialelor bibliografice;

·         ședință de consiliere individuală, la cerere;

·         pauze de cafea și networking;

·         Certificat de Absolvire, eliberat de Universitatea Română de Științe și Arte “Gheorghe Cristea”, membră a Federației Europene a Școlilor

      cu Acces la Diplomă Europeană.

 
Sesiunea de training se organizeaza pentru o grupa de minim 25 de persoane. Contributia baneasca pentru participare este in valoare de 180 EURO/persoana. Pentru cursantii deja inscrisi la cursul online de medie durata, organizat tot de Casa Europei, contributia redusa este de 95 EURO/persoana.
 

Inscrierile se fac incepand cu data de 17 martie 2008, pana cel tarziu in data de 8 aprilie 2008 orele 18:00 direct la Secretariatul Casei Europei prin depunerea formularului de inscriere completat si semnat, prin fax (021) 2304997 sau e-mail eurolink@b.astral.ro.

Inscrierile respecta principiul „primul venit-primul servit”.

Pentru informatii suplimentare puteti consulta site-ul www.StructuralFunds.ro sau va puteti adresa direct Secretariatului Casei Europei la tel. (021) 2304997 sau e-mail: eurolink@b.astral.ro

 

Menționăm că Secretariatul Casei Europei este închis pentru public în perioada 17-21 martie 2008, perioadă în care puteți transmite formularul doar pe email.

 

Transmitem, in atasament, formularul de inscriere si Programa de Training.

 

Cu stima,

 

27 martie 2008

 

Secretar Executiv

arh. Cornelia Burcus