Prima paginăAnunțurifebruarie 2008 › Vernisaj Expozitie Centrul Ceh
19 februarie 2008

Vernisaj Expozitie Centrul Ceh

Stimate colege,
Stimati colegi,
 
Centrul Ceh va invita sa participati vineri 22 februarie 2008, ora 19:00 la vernisajul expozitiei "Refugees" - artist Katerina Drzkova.
Expozitia este deschisa intre 22 februarie si 15 martie in Str. Pandele Tarusanu nr.4bis, Bucuresti.
 
Cu stima,
 
19 februarie 2008
 
Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus
 

Galeria Andreiana Mihail & Centrul Ceh au placerea sa va invite

vineri, 22 Februarie 2008, ora 19.00 la vernisajul expozitiei “Refugees”
Artist:  Katerina Drzkova

22 februarie - 15 martie / Str. Pandele Tarusanu 4 bis, Bucuresti

Katerina Drzkova prezinta o instalatie compusa din sapte fotografii care trateaza tema refugiatilor. Fotografiile documentare au fost folosite pentru a crea montaje color ale unor decoruri idealizate, majoritatea dintre acestea avand la baza chiar marturiile protagonistilor.
Tema refugiatilor este abordata nu numai din perspectiva granitelor politice, tema incurajata extrem de mult in arta contemporana a ultimelor decenii, ci si din perspectiva vietii de zi cu zi, a aspectelor economice concrete ale unei noi Europe. Visele de “libertate” la portile Occidentului au fost inlocuite de dorinta de confort, sau chiar de lux si bogatie.

Katerina Drzkova (n. 1978, Republica Ceha) a absolvit Facultatea de Studii Sociale din cadrul Universitatii Charles si in prezent studiaza fotografia la Academia de Film si Arte Performative din Praga. La mijlocul lui 2005 a participat in proiectul “reGeneration – 50 de fotografi de maine”, organizat de Muzeul Elvetian Elysee. De atunci a mai expus in numeroase expozitii de grup (Shot and Go, Venetia, Italia; Gallery for Wintertime, Berlin, Germania; Prague Biennale 3, Praga, Republica Ceha, Month of Photography, Bratislava, Slovacia).  

Programul galeriei: Marti-Vineri 13.00-17.00 si Simbata 12.00-15.00. Pentru vizitarea galeriei in afara orelor de program sunati la 0721 286 376.

Pentru mai multe informatii despre expozitie intrati pe blog-ul nostru www.czech-it.ro, pe site-ul galeriei www.andreianamihail.com sau contactati-ne (info@andreianamihail.com, blidaru@czech.cz)

Va asteptam cu drag,
ana alexandra blidaru