Prima paginăAnunțuridecembrie 2007 › Comunicat privind desfasurarea mesei rotunde cu tema "Mobilitatea virtuala"
20 decembrie 2007

Comunicat privind desfasurarea mesei rotunde cu tema "Mobilitatea virtuala"

Stimate colege,
Stimati colegi,
 
Transmitem, din partea revistei Arhitext, comunicatul privind desfasurarea mesei rotunde cu tema "Mobilitatea virtuala" care a avut loc marti 18 decembrie 2007.
 
Cu stima,
 
20 decembrie 2007
 
Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus
 
 
 

Buna seara!

In cadrul seriei de mese rotunde „5 O’Clock Arhitext” Fundatia Arhitext design a organizat marti 18 decembrie, ora 17.00, la Centrul de Studii în Arhitectura si Urbanism din strada Mihail Moxa nr 5, o masa rotunda pe tema „Mobilitate virtuala”.

Invitati sa ia cuvantul in cadrul acestui eveniment au fost domnii Alexandru M. Sandu, Liviu Ianasi si Bogdan Minca. Fiecare dintre vorbitori a aborbat tema din perspectiva propriei profesii. Astfel, Alexandru M. Sandu si Liviu Ianasi au vorbit despre mobilitate virtuala din punctul de vedere al urbanistului si al arhitectului, pe cand interventia lui Bogdan Minca s-a construit in jurul unei perspective filosofice.

Discutia care a avut loc va fi dezvoltata in viitorul numar al revistei Arhitext, numarul 1-2 din 2008, care are ca tem㠄Mobilitatea virtuala”. Elaborarea temei va lua in considerare discutia care a avut loc, perspectivele noi dezbatute si concluziile care s-au conturat.

 

Pentru mai multe detalii despre evenimentul avut loc, nu ezitati sa ne contactati.

 

O seara buna in continuare!

 

Luciana Constantinescu
Responsabil PR
Arhitext - Arhitectura, design, arte
031 104 11 78
0747 017 771
arhitext_redactie@b.astral.ro
www.arhitextdesign.ro
http://arhitext.blogspot.com