Prima paginăAnunțuridecembrie 2007 › Anunt angajare
3 decembrie 2007

Anunt angajare

 
Zamfirescu Arhitectura si Urbanism  angajeaza FULL TIME,  A R H I T E C T   P R O I E C T A N T proaspat absolvent si/sau student an terminal - bun cunoscator de proiectare CAD, Corel, Photoshop, Arhicad, specializare in proiectare cladiri cu apartamente, birouri, locuinte, hoteluri.
 
Se ofera:    Salariu motivant dupa perioada de proba si incurajarea performantelor. Lucru intr-o echipa tanara, dinamica, specializare proiectare in programe diverse.
Se solicita: Activitate de proiectare de arhitectura la nivel SF, PAC-PT, DE, urmarire de santier - control calitativ al lucrarilor de constructii conform proiect, responsabilitate, spirit de echipa si dinamism.
 
Trimiteti CV de prezentare pe adresa dan.zamfirescu@arhitect.biz
------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Aletheia este o firmă de consultanță în Resurse Umane din Timișoara și în acest moment asistă unul dintre clienții săi într-un proiect de recrutare pentru o poziție de arhitect cu drept de semnătură, în Timișoara. Clientul nostru este un birou de arhitectură, care are în portofoliu numeroase proiecte recunoscute in zona de Vest a țării. În acest moment, firma este în plină dezvoltare și se implică în proiecte din ce în ce mai complexe.

 

De asemenea se oferă suport pentru relocare, deci candidații pot fi din orice zonă a țării, nu numai din Timișoara, precum și un sistem salarial motivant, cu bonusuri de performanță pe proiecte.

 

Dacă sunteți interesați de o asemenea oportunitate, vă invităm să trimiteți un CV, prin intermediul e-mail-ului, la adresa: jobs@aletheia.com.ro

 

Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați!
Contact: Gabriel Gherman – 0722.572.288

               g.gherman@aletheia.com.ro

              

Va mulțumim și vă invităm să ne cunoaștem!

------------------------------------------------------------------

 

  ArchiBAU S.R.L.  MANAGEMENT & design  - BUCURESTI

BUL.

           ANGAJAZA ARHITECTI TINERI  (CU SAU FARA EXPERIENTA IN PROIECTARE)

            CU EXPERIENTA IN AUTOCAD SI PHOTOSHOP.

            ENGLEZA OBLIGATORIE.

               TRIMITE CV-ul PE: archibau@clicknet.ro        

 

    

 

E-

 

.                    E-mail: archibau@clicknet.ro

   P R O I E C T A N T - bun cunoscator de Autocad 2D, Photoshop, 3D MAX, nivel minim de experienta 2 ani intr-o companie similara, limba engleza si/sau germana, specializare in proiectare cladiri cu apartamente / birouri si cladiri multifunctionale / locuinte de lux si interior design.
Se ofera:    Salariu motivant dupa perioada de proba si incurajarea performantelor
Se solicita: Activitate de proiectare de arhitectura la nivel SF, PAC-PT, DE, urmarire de santier - control calitativ al lucrarilor de constructii conform proiect, responsabilitate, spirit de echipa si dinamism.
CV de prezentare pe adresa roxanarosca@zipstudio.ro
-------------------------------------------
 
Eurotriade este o companie multinationala. Dorim sa luam legatura cu arhitecti specializati in reabilitarea si restaurarea cladirilor vechi.

Proiectul pentru care va solicitam atentia presupune elaborarea de proiecte de reabilitare urbana, aplicabile pentru Sibiu, urmarirea derularii  acestora in conformitate cu cerintele UNESCO si normele de calitate specifice.

Persoanele interesate de acest proiect sunt rugate sa ne contacteze pe adresa claudia.ganea@eurotriade.com / lavinia.fieroiu@eurotriade.com, sau la nr de tel 0726764709 (Lavinia Fieroiu).


 
------------------------------------------------------------------------------------
 
 

IMPACT SA este o societate comerciala pe actiuni, cu capital integral privat ce activeaza in domeniul constructiei de locuinte. A fost infiintata in anul 1991, prin subscriptie publica. Incepand din anul 1996 este cotata la Bursa Romana de Valori Bucuresti, iar din 1998 este membru al National Association of Home Builders - USA. Participa activ la evenimentele importante din domeniul imobiliar atat din tara cat si din strainatate.
Principalele categorii de servicii oferite sunt dezvoltarea si contractarea de locuinte, in propriile ansambluri rezidentiale, precum si de spatii de birouri - clasa A si spatii comerciale.


ARHITECT VERIFICATOR

 

Descrierea postului:

·         Asigura consultanta, asistenta si verificarea proiectelor/activitatilor de proiectare/arhitectura in cadrul departamentului de proiectare;

·         Verifica si aproba predarile de arhitectura ale subproiectantilor (terti), colaboreaza cu acestia ori de cate ori este necesar pentru asigurarea unei activitati de proiectare fluente;

·         Verificari coordonare intre specialitati (arhitectura, rezistenta, instalatii);

·         Participa in etapele de analiza functionala si tehnica, conceptie a proeictelor din cadrul depratamentului de proiectare.

·         Asigura asistenta la șantier pe parcursul construirii obiectivului proiectat, urmărind conformitatea realizării construcției cu documentația de proiectare; 

Cerinte:

 

·         Studii superioare – Facultatea de Arhitectura;

·         Experienta anterioara pe proiectare – minim 10 ani;

·         Experienta anterioara pe un post similar – minim 3 ani;

·         Abilități excelente de comunicare;

·         Abilități de planificare și organizare;

·         Inițiativă, leadership.

 

Pentru mai multe detalii despre proiectele noastre puteti accesa www.impactsa.ro

Cv la recrutare@impactsa.ro