Prima paginăAnunțuriiunie 2006 › Emisiunea "Young & Smart" - sambata 3 iunie 2006
2 iunie 2006

Emisiunea "Young & Smart" - sambata 3 iunie 2006

Stimate colege,
Stimati colegi,

Va invitam sa urmariti emisiunea "Young & Smart" difuzata sambata 3 iunie ora 10:00 a.m. de postul de televiziune Money Channel.

La emisiune participa arh. stagiar Mihai Dutescu.

02.06.2006
Cu stima,
Secretar Executiv
arh. Cornelia Burcus

Sambata, 3 iunie, ora 10:00 AM, arh. Stagiar Mihai Dutescu va participa la emisiunea "Young &amp Smart", difuzata in direct pe postul de televiziune de business Money Channel.

Money Channel a inceput sa emita la 1 Mai 2006, este singurul canal de televiziune de afaceri din Romania si apartine trustului Realitatea Media, impreuna cu televiziunea Realitatea.

Emisiunea Young & Smart Young and Smart este un proiect de talk-show dedicat promovarii tinerilor profesionisti din diferite domenii de activitate din Romania, cu varste cuprinse intre 20 si 40 de ani.

Proiectul isi propune, in acelasi timp, sa dezvolte liderilor din mediul de afaceri, arta, cultura, antreprenoriat sau politica, latura socio-profesionala de transfer de cunostinte si experienta intre o generatie si alta, numita "mentoring" sau "indrumare profesionala".

Young and Smart s-a nascut din dorinta de a ajuta generatia tanara a Romaniei sa-si dezvolte spiritul antreprenorial, sa inteleaga principiile si valorile sistemului de viata capitalist, sa devina pragmatica si obiectiva si sa se concentreze asupra obtinerii de performanta in cariera.

Ne puteti transmite opiniile si sugestiile dumneavoastra la adresa de email youngandsmart@moneychannel.ro.

Drd. DANA TUDOSE
Realizator si Moderator
Young & Smart
The MONEY CHANNEL