Prima paginăAnunțurimai 2006 › Dezbateri profesionale - luni 5 iunie 2006 ora 15:00 Sala Frescelor UAUIM
31 mai 2006

Dezbateri profesionale - luni 5 iunie 2006 ora 15:00 Sala Frescelor UAUIM

Stimati colegi,

In ultimul timp, mass - media ne informeaza asupra unor evenimente fierbinti ale noii arhitecturi a Bucurestiului.

De cele mai multe ori, stirile care ajung la opinia publica prezinta o realitate deformata.

Declaratiile care apar in ziare si la televiziune, aduc, in buna masura, prejudicii imaginii si credibilitatii Ordinului.

Pentru a ne face o idee cat mai exacta, Colegiul Director Teritorial a decis sa initieze o suita de dezbateri profesionale in care autorii proiectelor importante sa le prezinte intr-un dialog deschis colegilor de breasla.

Prima manifestare va avea loc luni 5 iunie 2006 ora 15:00 in Sala Frescelor a Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" Bucuresti.

Am solicitat domnului arhitect Viorel Hurduc sa prezinte documentatia pe care o considera necesara ilustrarii proiectelor parcajelor subterane si propunerilor volumetrice de la sol din ansamblul Piata Revolutiei.

Vor participa la discutie membrii Comisiei Tehnice de Urbanism a Primariei Municipiului Bucuresti precum si castigatorii celor trei premii ale concursului organizat in 1987; sunt invitati de asemenea, membrii Filialei Teritoriale Bucuresti a O.A.R. .

O sinteza a discutiilor precum si pozitia Colegiului Director Teritorial va fi adusa la cunostinta membrilor filialei, administratiei locale si de stat si mass-mediei.

31 mai 2006
Presedinte,
Prof. dr. arh. Mircea Ochinciuc