Prima paginăAnunțurioctombrie 2005 › Obligativitatea inscrierii (luarii in evidenta) proiectului de arhitectura din cadrul documentatiei PAC sau PAD
12 octombrie 2005

Obligativitatea inscrierii (luarii in evidenta) proiectului de arhitectura din cadrul documentatiei PAC sau PAD

Normele metodologice la Legea 50/1991 intrate in vigoare din aceasta luna impun obligativitatea inscrierii (luarii in evidenta) proiectului de arhitectura din cadrul documentatiei PAC sau PAD, la filiala Ordinului Arhitectilor din Romania la care este inscris arhitectul care a elaborat proiectul respectiv.

Pentru luarea in evidenta a proiectului de catre filiala, arhitectii si conductorii arhitecti cu drept de semnatura (CARE AU ELABORAT PROIECTUL) vor depune la sediul filialei o cerere tip - formular ELABORAT SI APROBAT DE O.A.R. CENTRAL. Cererea va fi completata cu toate datele cerute, semnata si parafata cu parafa ordinului.

In termen de 3 zile de la inregistrarea cererii, arhitectii si conductorii arhitecti care au solicitat inregistrarea proiectului vor primi personal, pe baza de semnatura, la sediul filialei, o dovada de inregistrare a proiectului (formular ELABORAT SI APROBAT DE O.A.R. CENTRAL).

IMPORTANT

Anexam formularul de CERERE DE INREGISTRARE A PROIECTULUI LA FILIALA (formular elaborat si aprobat de Ordinul Arhitectilor din Romania).

Cu stima,

Secretar Executiv
Arh. Cornelia Burcus

12.10.2005