Prima paginăAnunțuriseptembrie 2005 › Din octombrie 2005 buletinul Arhitectii & Bucurestiul apare intr-o noua formula
5 septembrie 2005

Din octombrie 2005 buletinul Arhitectii & Bucurestiul apare intr-o noua formula

Stimate colege,
Stimati colegi,

Incepand cu luna octombrie 2005, buletinul Arhitectii & Bucurestiul expediat periodic de catre Ordinul Arhitectilor din Romania Filiala Teritoriala Bucuresti membrilor sai, va fi editat in colaborare cu igloo media si va avea o noua formula.

In sectiunile sale va cuprinde informatii din majoritatea domeniilor de interes pentru arhitectii bucuresteni. In aceasta noua formula, buletinul A&B isi propune sa implice arhitectii bucuresteni si sa le raspunda la intrebari.

In acest sens va invitam sa participati cu materiale la rubricile interactive. Rubrica de Atitudine se poate concretiza in texte trimise de dumneavoastra in care va exprimati o parere cu referire la o problema de actualitate privind arhitectura Bucurestiului sau decizii ale autoritatilor ( ex: Resuscitarea Centrului Isoric al Bucurestiului ). Rubrica Forum va permite sa trimiteti intrebari pe adresa de mail raluca.popa@igloo.ro (cu precizarea pentru A&B). Raspunsul la intrebarile dumneavoastra il veti gasi in paginile revistei. De asemenea puteti trimite diferite anunturi in legatura cu profesia, de interes pentru colegii arhitecti din Bucuresti, sau anunturi pentru bursa locurilor de munca.

In speranta ca acest nou format al buletinului A&B va va fi de folos cu informatiile distribuite, asteptam materialele dumneavoastra.

Cu stima,
Secretar Executiv
Arh. Cornelia Burcus