Prima paginăAnunțuriiunie 2005 › Inscriere in Anuarul Arhitectilor Bucuresteni
13 iunie 2005

Inscriere in Anuarul Arhitectilor Bucuresteni

Filiala Teritoriala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania doreste realizarea Anuarului Arhitectilor Bucuresteni - album cu care membrii se pot prezenta in fata beneficiarului cu lucrarile pe care le considera fiecare ca fiind cele mai reprezentative pentru activitatea lor din domeniile: arhitectura, restaurari, amenajari interioare, urbanism, publicistica etc.

Avand in vedere ca Filiala Bucuresti numara 2236 de membri, Anuarul - pentru a fi reprezentativ, trebuie sa prezinte activitatea a cel putin 250 - 300 de membri - altfel risca sa fie perceput de beneficiar ca o simpla brosura.

Din pacate, pana in prezent, filiala a inregistrat inscrierea a unui numar foarte mic de membri - cca. 80. Din aceasta cauza revenim cu invitatia de a va depune materialul solicitat la sediul filialei mentionand ca fiecare membru are la dispozitie o pagina format A4 color care va cuprinde: imagini color 3-5 lucrari reprezentative: foto + plan (numarul de lucrari se va stabili la tehnoredactare), CV prescurtat, o imagine a arhitectului prezentat, un gand despre arhitectura etc.

In vederea realizarii Anuarului sunteti invitati sa pregatiti si sa depuneti la sediul filialei urmatoarele materiale pe suport electronic (CD):

1. imagini ilustrand minim trei - maxim 5 lucrari considerate de dumneavoastra reprezentative - pentru fiecare lucrare cate 2 fotografii + un plan reprezentativ:

2. fotografia arhitectului;

Toate imaginile in format maxim A6 - rezolutie 300 dpi

3. Text: CV + un gand despre arhitectura si urbanism, maxim 800 cuvinte - 1 sau 2 oagini format A4, marime font 12, paragraf 1,5.

Textul si imaginile vor fi selectate si paginate conform unei structuri de pagina stabilita la tehnoredactare - aceeasi pentru fiecare dintre membrii filialei. Tehnoredactarea se va executa dupa depunerea materialelor.

Materialul, copiat pe CD, va fi depus la sediul Filialei Bucuresti pana la data de joi 30 iunie 2005 ora 17:00. Avand in vedere dificultatea realizarii unei astfel de lucrari, va rugam sa respectati termenul stabilit pentru depunerea materialului.

Initiativa este deschisa tuturor membrilor filialei fiecare dintre acestia putand hotari ce materiale prezinta din cele enumarate mai sus.

De asemenea, va informam ca, in aceleasi conditii precizate mai sus, Filiala Teritoriala Bucuresti doreste sa editeze Anuarul Firmelor de Arhitectura Bucurestene. Fiecare firma are la dispozitie o pagina format A4 color care va cuprinde: imagini color 3-5 lucrari reprezentative: foto + plan (numarul de lucrari se va stabili la tehnoredactare), CV prescurtat firma, o imagine a colectivului firmei etc.

Membrii care doresc sa isi prezinte firma vor depune pana joi 30 iunie 2005 ora 17:00 un CD (altul decat cel pentru Anuarul Arhitectilor) continand date despre firma respectiva si anume:

1. imagini ilustrand minim trei - maxim 5 lucrari elaborate de firma - pentru fiecare lucrare cate 2 fotografii + un plan reprezentativ:

2. fotografia colectivului firmei;

Toate imaginile in format maxim A6 - rezolutie 300 dpi

3. Text: CV al firmei de proiectare, maxim 800 cuvinte - 1 sau 2 oagini format A4, marime font 12, paragraf 1,5.

Secretar Executiv
Arh. Cornelia Burcus
13.06.2005